Προβλέψεις Πέμπτη 23 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
H αισιόδοξη ηρεμία έχει διαδεχθεί μια περίοδο εντάσεων και ανασφάλειας που διήρκεσε αρκετά και αυτό σας κάνει από τη μία πιο χαλαρούς, αλλά σας δημιουργεί και μία ανησυχία γιατί έχετε μάθει στα δύσκολα τελευταία. Όσο πλησιάζει η περίοδος των γενεθλίων σας, θα φέρει λύσεις ως… δωράκι!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Στην προσωπική σας ζωή είστε των άκρων. Κάνετε πολύ υπομονή, έχετε μεγάλη σταθερότητα, δίνετε πολλές ευκαιρίες

και, οι περισσότεροι τουλάχιστον, δύσκολα φέρνετε τούμπα τα δεδομένα σας αν δεν συμβαίνει κάτι πραγματικά σοβαρό. Τελευταία, όμως, είστε στα όριά σας και θέλετε να αλλάξετε ότι σας ενοχλεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η επαγγελματική πίεση είναι αρκετά μεγάλη και αυτό κάνει κάποιες φορές να απομακρύνεστε περισσότερο από όσο θα θέλατε από αγαπημένα σας πρόσωπα, δημιουργώντας παράλληλα συναισθηματικές εντάσεις και γκρίνιες. Πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας για να βρεθεί η χρυσή τομή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια ευκαιρία σας δίνεται για κάτι που εδώ και καιρό επιθυμούσατε και αυτή τη φορά είναι στο χέρι σας να την αξιοποιήσετε σωστά. Προσοχή: αν για κάποια πράγματα κληθείτε να απολογηθείτε μην ρίξετε σε άλλους τις ευθύνες ακόμα κι αν τις έχουν, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και φανείτε γενναίοι και ηγετικοί.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Όταν αναγκάζεστε να πείτε ψέματα μπορείτε να το κάνετε με εκπληκτική άνεση, σαν τον καλύτερο ηθοποιό. Όμως, μην παγιδευτείτε σε αυτό σας το ταλέντο και σας γίνει συνήθεια, γιατί αν κάποια στιγμή σας πιάσουν αυτοί που… δεν θέλετε δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο Δούναβης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είστε πολύ συναισθηματικοί κατά βάθος και με ένα έμφυτο αίσθημα δικαιοσύνης, έτσι όταν συμβαίνει κάτι με το οποίο διαφωνείτε ριζικά, αυτό φαίνεται. Προσπαθήστε να εκφράσετε τις απόψεις σας χωρίς εντάσεις, καθώς όσο πιο χαμηλούς τόσους κρατήσετε τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μπορεί η ζυγαριά να είναι το… στοιχείο σας, αλλά τελευταία κάποια πράγματα δεν τα έχετε «ζυγίσει» πολύ καλά και αυτό σας κάνει αναποφάσιστους. Δεν είστε βέβαιοι τι έχετε κάνει καλά και τι όχι, δεν ξέρετε με σιγουριά τι θέλετε να αλλάξετε, με τι να προχωρήσετε και που να βάλετε τελεία. Πάρτε το χρόνο σας χωρίς άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η γοητεία σας είναι πιο έντονη από ποτέ και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους γύρω σας. Τα φλερτ σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και κάποιους από εσάς ίσως σας βάλουν και σε πειρασμό να μην… μείνουν μόνο στο επίπεδο του φλερτ. Η άνοιξη ήρθε και η διάθεσή σας είναι άκρως ερωτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Με ανανεωμένο χαμόγελο κοιτάζεστε στον καθρέφτη και υπόσχεστε στον εαυτό σας να πατήσετε ένα restart και να διαγράψετε ότι σας στενοχωρεί, σας ενοχλεί ή σας ανακόπτει από το να επιτύχετε τους στόχους σας. Ακονίστε τα βέλη σας και χτυπήστε κέντρο. Όταν θέλετε μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είστε αυστηροί με τον εαυτό σας είτε κάνετε κάποιο λάθος στη δουλειά, είτε σας αρπάξει το φαγητό στην κατσαρόλα, αλλά να θυμάστε πως δεν έχει κανένα νόημα να αυτομαστιγώνεστε. Αξία και ουσία έχει να μαθαίνετε από τα όποια λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η μέρα θα έχει συναντήσεις, υποχρεώσεις, συζητήσεις, θα χρειαστεί να κάνετε ελιγμούς, να επιστρατεύσετε τη γοητεία σας και τα καλά σας αντανακλαστικά, αλλά στο τέλος της ημέρας όλα θα έχουν πάει καλύτερα και από τις καλύτερες προσδοκίες σας. Είναι να μη βάλετε κάτι στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είστε εξαιρετικοί φίλοι και δοτικοί σύντροφοι -όταν αποφασίζετε να δεσμευτείτε-, αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο νιώθετε την ανάγκη όχι μόνο να δίνετε εσείς, αλλά και να παίρνετε πίσω από τους άλλους τα ίδια ειλικρινή συναισθήματα. Αυτό σας κάνει να έχετε ανεβάσει τον πήχη ψηλά και να μην μπορούν όλοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 23 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα