Προβλέψεις Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Βαθιά και μυστηριώδη συναισθήματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια τώρα καθώς μια νέα φάση αρχίζει για σας. Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι με τη Σελήνη στο δέκατο οίκο σας τώρα. Προσοχή σε λόγια και πράξεις που μπορεί να πληγώσουν ανθρώπους που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μπορεί να αισθάνεστε υπερβολικά επιβαρυμένοι με υποχρεώσεις και καθήκοντα, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν ιδιαίτερα τα θέματα υγείας. Να προσέχετε τις ανισορροπίες που προκαλούνται από την ένταση

και το άγχος. Εάν είστε γονέας, αλλαγές και προσαρμογές μπορεί να είναι απαραίτητες για την εκπαίδευση, την πειθαρχία και την ανατροφή των παιδιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Ο ρόλος σας στο χώρο εργασίας θα μπορούσε επίσης να είναι κάτω από κάποιο είδος νεφελώδη σύννεφο, οπότε θα πρέπει να λάβετε διευκρινίσεις παρά να υποθέσετε ότι τα πράγματα θα είναι όπως πάντα. Οι αποφάσεις και η κρίση σας πρέπει να βασίζονται στις κατάλληλες πληροφορίες που αποκτάτε από τις σωστές πηγές. Ακόμα κι αν γνωρίζετε ήδη την απάντηση, μην περάσετε σε συμπεράσματα για οποιοδήποτε θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Η εμπιστοσύνη είναι ο σύμμαχος σας τώρα και μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους με την χαρούμενη,αύρα σας και να προσελκύσετε σεβασμό και θαυμασμό. Νιώθετε σίγουροι, παρόλο που μερικοί από τους πλανήτες θα μπορούσαν να σας δελεάσουν να αισθανθείτε κάτω από κάποια από τα λιγότερα από τα επιθυμητά χαρακτηριστικά σας – να παραμείνετε θετικοί! Κοιτάξτε στους πιο στενούς φίλους σας, καθώς θα είναι ενθουσιασμένοι σήμερα. Πρέπει να αντιστρέψετε την συνείδησή σας και να κοιτάξετε προς το καλό.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Εάν σφίξετε τη ζώνη σας, πιθανόν να είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά κάποια πράγματα που θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να φτάσετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με σοβαρά ζητήματα με ελαφρύτερο, πιο χαλαρό τρόπο. Αυτό θα εξασφαλίσει την απάντηση που θέλετε. Οι κλήσεις ή οι επικοινωνίες γίνονται πιο συχνές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, το σχέδιο σας γίνεται πιο συγκεκριμένο. Δεν έχετε την πολυτέλεια να είστε χαλαροί για να ξεπεράσετε τις λεπτομέρειες μιας πρότασης ή ενός σχεδίου που έχετε κατά νου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Εάν αισθάνεστε πνευματικά κατώτεροι, κάντε κάτι γι ‘αυτό. Η επέκταση της κατανόησης σας για διαφορετικά θέματα είναι επιτακτική. Θα ανακτήσετε τυχόν χαμένη εμπιστοσύνη.Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει η επιθυμία να ενταθεί το επίπεδο οικειότητας και ειλικρίνειας στις πιο στενές σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Μια συναισθηματική εμπειρία με έναν εργοδότη θα έχει μια θετική και ανυψωτική επίδραση στην κατάστασή σας στο χώρο εργασίας σας και θα βελτιώσει την ψυχική στάση σας. Μπορεί να υπάρχουν αντίποινα μέσα σε μια σχέση που σας κάνει πολύ ασταθή σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Εάν σκέφτεστε νέες επιχειρηματικές ιδέες, θα πρέπει να λάβετε υπόψη πρόσθετα έξοδα για νομικά και λογιστικά έγγραφα.Η ανάληψη κινδύνου φαίνεται να είναι η τάξη της ημέρας, ωστόσο, δεν μπορείτε να δράσετε μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Αν κάποιος συγγενής βιώνει σημαντική κατάσταση μόλις τώρα, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να βοηθήσετε. Μερικά από τα θέματα που θα σας ανησυχήσουν το επόμενο διάστημα δεν είναι εμφανή, αλλά είναι κρυμμένα βαθιά και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να βγουν στην επιφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Αναζητήστε τους συμμάχους σας σήμερα! Ναι, θα τους χρειαστείτε, γιατί θα συμβούν πολλά, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε φιλικό και σε οικογενειακό. Ζητήστε τη συμβουλή φίλων σας για να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα που θα σας παρουσιαστεί και θα σας αποσυντονίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Η κατανόηση και οι απόψεις σας για τη ζωή διεγείρονται και ζωντανεύουν τώρα.Φιλοσοφικά θέματα προσελκύουν την προσοχή σας και αρχίζετε να διατυπώνετε ιδέες για σημαντικά ζητήματα.Προσοχή στα οικονομικά σας. Ούτε που θα το καταλάβετε πότε οι οικονομίες σας θα κάνουν φτερά αν συνεχίσετε να ξοδεύετε αλόγιστα.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Επί του παρόντος, θα διαπιστώσετε ότι κάποια ενέργεια που θα έπρεπε να είχατε κάνει στο παρελθόν, θα σας είχε βγει τώρα σε καλό. Τα λάθη όμως και οι απροσεξίες κοστίζουν ακριβά. Τηλεφωνήστε σε φίλους και βγείτε. Χρειάζεται να κάνετε διαλείμματα από τις υποχρεώσεις που όλο και αυξάνονται.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα