Προβλέψεις Πέμπτη 15 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η μέρα φέρνει καθυστερήσεις, ανατροπές και αναβολές για πράγματα που θεωρούσες δεδομένο πως θα προχωρήσουν στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά σου και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό. Όμως, ο καλύτερος σύμβουλος είναι η υπομονή και μια δόση ζε μαν φου που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Να μια καλή ευκαιρία να τεστάρεις πόσο καλά είναι τα αντανακλαστικά σου σε επιτακτικές καταστάσεις. Η Σελήνη στον Υδροχόο σου βάζει

δύσκολα και σε προκαλεί να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε πεδία που δεν σου είναι γνώριμα και οικεία, αλλά αυτό θα σου βγει σε καλό γιατί η αγάπη σου να κινείσαι εκ τους ασφαλούς κάποιες φορές σε έχει κάνει να χάσεις ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν κάποιες από τις προτάσεις που έχεις αυτόν τον καιρό δεν σου είναι ιδιαίτερα δελεαστικές, είτε αφορούν στα προσωπικά είστε στη δουλειά σου, δώσε άκυρο και άσε πίσω καταστάσεις που σε πιέζουν και δεν έχεις και τίποτα ουσιαστικό να αποκομίσεις. Τα νέα ξεκινήματα, πάλι, θα χρειαστούν πολύ προσοχή και οργάνωση, μην βιαστείς πριν είσαι σίγουρος και έχεις και τις καλύτερες προϋποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ο εργασιακός χώρος έχει ένταση για κάποιους από εσάς που νιώθουν πως πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από συναδέλφους οι οποίοι ενδεχομένως να καρπώνονται επαίνους που κανονικά ανήκουν σε εσάς. Αν έχετε φτάσει στα όριά σας σαφώς και πρέπει να δράσετε, αλλά όχι με λάθος τρόπους που μπορεί να σας κάνουν στο τέλος να χάσετε και το δίκιο σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ενώ η εβδομάδα οδεύει προς το τέλος της και το μυαλό σου είναι ήδη σε θάλασσες και ονειρεύεται καλοκαιρινές διακοπές, η πραγματικότητα ενδέχεται να σε προσαρμόσει απότομα, καθώς καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και την οικογένειά σου. Μην πτοείσαι, όμως, θα έρθει και η στιγμή που θα τα έχεις όλα τακτοποιήσει και θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Δεν μπορεί κάποιος να πει πως είναι για εσάς μια περίοδος χαλαρή. Οι περισσότεροι τρέχετε με χίλια δυο και δεν προλαβαίνετε καλά καλά να κοιμηθείτε, όχι να ασχοληθείτε και με την προσωπική σας ζωή, έτσι για πολλούς έχουν αρχίσει οι κρεβατομουρμούρες. Κάντε υπομονή και πείτε μερικά «ομμμ». Μπόρα είναι και θα περάσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Όταν κάποιος σας πειράξει δεν το έχετε σε τίποτα να ανοίξετε μια κόντρα και να ρίξετε και λάδι στη φωτιά, όμως μήπως κάποιες φορές δεν έχει κανένα νόημα; Μην σας πιάνει ο εγωισμός σας και κάνετε σπασμωδικές και αψυχολόγητες κινήσεις που θα σας κοστίσουν σε χρόνο, φαιά ουσία και ψυχικά αποθέματα που θα ήταν προτιμότερο να διαθέσετε αλλού.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Εργασιακά θέματα σας ταλαιπωρούν και σας έχουν απορροφήσει με αποτέλεσμα να έχετε αφήσει πίσω αφενός οικογενειακά θέματα, αφετέρου να έχετε παραμελήσει τον εαυτό και την υγεία σας. Η λέξη-κλειδί για να μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό είναι «προτεραιότητες». Με καθαρό μυαλό ιεραρχήστε τι είναι πιο σημαντικό και τι λιγότερο γιατί όλα μαζί δεν γίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μπορεί οι μέρες να μην είναι πολύ εύκολες, μπορεί οι κρίσιμες αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις να είναι πολλές, αλλά όσο κι αν κάποιες στιγμές νιώθεις να απελπίζεσαι και αντέχεις και καλά τα καταφέρνεις. Οι σωστοί σύμμαχοι είναι πολύ σημαντικός άσος στο μανίκι σου γι’ αυτό φρόντισε να επιλέξεις προσεκτικά τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου. Όσο για τη σχέση σου δείξε το πιο καλό, αισιόδοξο και παιχνιδιάρικο πρόσωπό σου και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Τα ξεκαθαρίσματα (όχι στη ντουλάπα σου, αλλά σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου σε δουλειά ή οικογένεια) είναι απαραίτητα και θα σε απαλλάξουν από περιττά βάρη. Μην πάρεις πολύ στα σοβαρά τη γκρίνια και τα παράπονα που θα σου κάνουν φίλοι ή σύντροφος- μάλλον υπερβάλλουν, αλλά σίγουρα διεκδικούν το ενδιαφέρον και την τρυφερότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν σου φέρνει τα πάντα στο πιάτο, αντιθέτως σου έχει βάλει δύσκολα και μέσα σε όλα να υπερασπιστείς και τη θέση σου για κάποια ζητήματα. Μην αφήνεις τον εκνευρισμό να σε παρασύρει σε λόγια ή πράξεις που και εσύ ο ίδιος ξέρεις πως το πιο πιθανό είναι να μετανιώσεις. Όσο πιο μετρημένος είσαι αυτές τις μέρες, τόσο το καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η ηρεμία και η ψύχραιμη αντιμετώπιση που έχεις απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις σε κάνουν να ξεχωρίζεις στα μάτια κάποιων που δεν αποκλείεται να σου δώσουν μια σπουδαία επαγγελματική ευκαιρία βασισμένοι ακριβώς σε αυτά τα προσόντα σου. Βέβαια, αυτοί δεν ξέρουν πως το δελφίνι μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε καρχαρία –και μάλιστα σφυροκέφαλο- αν αντιληφθεί πως κάποιος το επιβουλεύεται.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 15 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα