Προβλέψεις Πέμπτη 10 Αυγούστου

Προσοχή: Μετά τις 9:30 π.μ. σήμερα, αποφύγετε τις αγορές ή τις μεγάλες αποφάσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Πιείτε καλύτερα ένα ποτό και τώρα φτιάξτε καφέ και ας δούμε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για όλες μας!
Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για κοινωνικοποίηση και παρέες! Απολαύστε αθλητικές εκδηλώσεις, μεγάλα γεύματα,γκαλερί, διασκεδαστικές δραστηριότητες με παιδιά, ταινίες, θέατρο, πάρτι και οποιαδήποτε ευχάριστη δραστηριότητα

που σας έρχεται στο μυαλό. Η αποστολή σας σήμερα είναι να διασκεδάσετε!
Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να ασχοληθεί με θέματα σχετικά με ακίνητα και οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια. Οι άνθρωποι θα είναι θετικοί και τόσο γενναιόδωροι όσο εσείς. Αν αγοράσετε κάτι για το σπίτι σας ή για ένα μέλος της οικογένειας, θα το απολαύσετε παρέα και γενικά σήμερα η φάση είναι win–win!
Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Αυτό είναι το είδος της ημέρας που θέλετε! Νιώθετε θετικά για τη ζωή και πρόθυμοι να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Κάντε ένα σύντομο ταξίδι, μιλήστε με άλλους, ειδικά ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο και άλλους πολιτισμούς, μάθετε κάτι νέο και επειδή είστε περίεργοι και θα το απολαύσετε περισσότερο και από τις βουτιές!
Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Οι επιχειρήσεις και τα οικονομικά θα σας ωφελήσουν σήμερα αν παίζετε σωστά τα χαρτιά σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να πλουτίσετε! Μπορείτε να ζητήσετε αύξηση ή να δοκιμάσετε να κάνετε μεγάλα οικονομικά βήματα. Εάν ψωνίζετε, σήμερα μπορείτε να το κάνετε άφοβα!
Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Θα ευχαριστηθείτε ησυχία σήερα αν καταφέρετε να την κάνετε δώρο στον εαυτό σας. Η μοναξιά σε μια όμορφη παραλία θα λειτουργήσει θεραπευτικά. Μπορείτε επίσης να κάνετε σκέψεις για το μέλλον σας και το μέλλον των αγαπημένων σας. Έχετε διαύγεια. Αχ ναι, είναι μια ωραία, ευχάριστη μέρα!
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Είστε δημοφιλείς σήμερα! Μην διστάσετε να παρακολουθήσετε λειτουργίες που περιλαμβάνουν ομάδες, σωματεία ή οργανισμούς, γιατί θα είναι μια θετική εμπειρία για σας. Οι άνθρωποι θα χαρούν να σας δουν και θα χαρείτε και εσείς να τους δείτε. Αυτή είναι επίσης μια καλή μέρα για να οργανώσετε τους μελλοντικούς σας στόχους.
Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Σήμερα κάνετε εντύπωση με αφεντικά, γονείς, φίλους ακόμη και με την αστυνομία. Βασικά, είναι η θετική σας στάση που σας κάνει νικητή στα μάτια όλων. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για να σκεφτείτε την κατεύθυνση της ζωής σας γενικά. Προς τα που πηγαίνετε;
Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε οτιδήποτε επεκτείνει την εμπειρία σας στον κόσμο. Μάθετε κάτι νέο ή ταξιδέψτε κάπου ή συναντήστε άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα, διότι αυτό θα σας δώσει μεγάλη χαρά! Είστε πεινασμένοι για τη γνώση και την περιπέτεια, καθώς και την ευκαιρία να αποκτήσετε νέες εμπειρίες.
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Δεν θα μπορούσατε να επιλέξετε καλύτερη ημέρα για μια σημαντική συζήτηση σχετικά με κληρονομιές, κοινόχρηστη ιδιοκτησία και πώς να διαιρέσετε κάτι με κάποιον, επειδή το αποτέλεσμα θα σας ευνοήσει. Ω ναι, θα χαμογελάτε μέχρι την τράπεζα!
Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους στενούς φίλους είναι ζεστές και φιλικές σήμερα. Μπορεί να συναντήσετε ακόμη και έναν νέο φίλο μέσω ενός άλλου φίλου ή ενός συνεργάτη σας, διότι ό, τι κάνετε θα διευρύνει τον κόσμο σας με έναν καλό τρόπο. Αφεθείτε στις εμπειρίες σήμερα και δείτε τις θετικά, το σύμπαν δουλεύει για εσάς!
Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Αυτή είναι μια θετική μέρα στην δουλειά σας. Είναι επίσης μια θετική ημέρα για πολλούς από εσάς με προβλήματα υγείας ή κάτι που έχει να κάνει με ένα κατοικίδιο ζώο. Ό, τι συμβαίνει θα διευρύνει την ημέρα σας με έναν ευχάριστο τρόπο και έναν τρόπο που προκαλεί θετική σκέψη και το καλύτερο; Θα έχετε χρόνο για να σκεφτείτε!

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα