Προβλέψεις Παρασκευή 9 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας. Σας πιάνει ο εγωισμός σας και όποιος σας προσβάλει ή σας μειώσει μπαίνει σε μαύρη λίστα. Μπορεί να έχετε δίκιο αλλά έχετε στο μυαλό σας πως κάποιες φορές υπερβάλλετε και όταν συμβαίνει αυτό δεν το καταλαβαίνετε παρά αρκετό καιρό μετά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η μέρα μπορεί να έχει μικρο-αναποδιές και δυσκολίες από το πουθενά ενώ οτιδήποτε και να θελήσετε να κάνετε θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια

από το κανονικό. Φταίει ο Άρης στον Καρκίνο που δυσκολεύει όλες τις καταστάσεις, γι’ αυτό και εσείς μην πιέσετε εξελίξεις, μεταθέστε αποφάσεις και συναντήσεις σημαντικές από εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας και αυτό αυξάνει την επικοινωνιακή σας ικανότητα, αλλά φέρνει ξανά στη ζωή σας με κάποιον τρόπο ανθρώπους με τους οποίους είχατε απομακρυνθεί μετά από παρεξηγήσεις ή χαθεί από συγκυρίες. Αυτές οι επανασυνδέσεις μπορεί να φέρουν νέες συνεργασίες ή ευκαιρίες για συνέργειες που θα σας αποδώσουν και χρηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ο Άρης έρχεται στο ζώδιό σου και σου γυρίζει το… μάτι. Είναι πολύ πιθανό να αντιδράσετε με ένταση και να πείτε και δυο κουβέντες παραπάνω, απλά προσέξτε να μην το κάνετε σε εργασιακό περιβάλλον, ειδικά στους από πάνω σας που δεν θα συγχωρήσουν εύκολα μια έκρηξη που δείχνει πως δεν μπορείτε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Το κλίμα είναι κάπως φορτισμένο τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και αυτό μπορεί να φέρει κόντρες και προστριβές με το σύντροφό σας, ο οποίος μάλλον πληρώνει τα σπασμένα άλλων και ξεσπάτε επάνω του. Αν παραφερθείτε ρίξτε τους τόνους και παραδεχτείτε το λάθος σας αν θέλετε να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Έχετε ανάγκη κάποιον να σας καταλαβαίνει και να σας προσέχει και κάποιοι από εσάς τελευταία έχετε βρει αυτό το πρόσωπο με το οποίο σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας. Κάποιες μικροπαραξηγήσεις με φίλους ίσως φέρουν ένταση, αλλά για να τις αποφύγετε δεν έχετε παρά να μην μεταφέρετε λόγια και να μην πείτε τη γνώμη σας πιο σκληρά και απόλυτα από ότι ο άλλος αντέχει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλατε τον τελευταίο καιρό, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να διορθωθούν και σήμερα οι καταστάσεις είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς. Αν σκοπεύετε αυτή την περίοδο να κάνετε επενδύσεις ή αγορές, προσέξτε πολύ καλά με ποιους συνεργαστείτε γιατί μπορεί να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα στη δουλειά μπορεί να συμβούν καταστάσεις που θυμίζουν το θέατρο του παραλόγου. Μην τις πάρεις στα σοβαρά και μην πάρεις βάσει κάποιων τυχαίων γεγονότων και εντάσεων αποφάσεις που μπορεί να κρίνουν το μέλλον. Έχε στο μυαλό σου πως η ασυνεννοησία που υπάρχει αυτές τις μέρες σύντομα θα αποκατασταθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί εδώ και πολλούς μήνες σήμερα μπαίνει σε δρόμο να λυθεί και μάλιστα τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ καλύτερα από ότι νόμιζες. Συναισθηματικά είσαι σε μια ευάλωτη κατάσταση και πρέπει να ζητήσεις τη συνδρομή ανθρώπων που σε αγαπούν και σε νοιάζονται πραγματικά για να πάρεις και τις κατάλληλες συμβουλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ο Άρης στον Καρκίνο ανεβάζει τόνους, εντάσεις, σου δημιουργεί εκνευρισμό και κινδυνεύει να σε φέρει σε επικίνδυνες κόντρες που μπορεί ακόμα και να διαταράξουν μια σημαντική συνεργασία ή φιλία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις; Προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους όσο πιο χαμηλά μπορείς και να μην επιδιώξεις να λύσεις καμία διαφωνία σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάποιες βασικές αλλαγές είναι πιθανό να γίνουν στο εργασιακό σου περιβάλλον ή στα άτομα που είναι αυτά στα οποία αναφέρεσαι. Αυτό φέρνει και θετικές εξελίξεις, αλλά και κάποιες αγωνίες, αλλά εσύ είσαι άνθρωπος που ξέρει να ελίσσεται, να προσαρμόζεται, αλλά και να γοητεύει όσους συναναστρέφεται, γι’ αυτό μην ανησυχείς, θα βρεις σύντομα τις νέες ισορροπίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια οικονομική αγωνία που είχες έχει μια ευχάριστη εξέλιξη, ενώ εργασιακά επέρχεται μια σταθερότητα μετά από μια περίοδο συνεχών αναταράξεων. Στο σπίτι μπορεί να δημιουργηθεί ένα θέμα που θα σε αναστατώσει με την οικογένεια ή το σύντροφό σου, αλλά είναι κάτι που θα διαχειριστείς σωστά αν δείξεις ψυχραιμία και θα λυθεί εύκολα.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Παρασκευή 9 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα