Προβλέψεις Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Νιώθετε ανάμεικτα συναισθήματα και ανησυχείτε αν φαίνεστε αντάξιοι των προσδοκιών που έχουν οι άλλοι από εσάς. Σήμερα, λοιπόν, θα ανακαλύψετε πως είναι απολύτως ικανοποιημένοι. Απαλλαγείτε από το άγχος και διαχειριστείτε την κατάσταση με άλλον αέρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σας ασκείται πίεση να κάνετε αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσάς, αλλά μην ξεχνάτε πως εσείς αποφασίζετε για το μέλλον σας και μετά δεν θα μπορείτε να ζητήσετε από κανέναν τα ρέστα. Κάντε αυτό που νιώθετε πως είναι για το καλό σας και ας μην εγκρίνουν κάποιοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ρίξε

τους ρυθμούς στη δουλειά σήμερα και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι τη ζωή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις κάτι για το οποίο σε άλλες συνθήκες θα χρειαζόταν να προσπαθήσεις πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ξεκίνα να οργανώνεις το πώς θέλεις να περάσεις τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς θα έρθουν πριν καλά καλά το καταλάβεις. Κάποιοι σε πιέζουν να δώσεις σημαντικές απαντήσεις. Αν δεν το κάνεις μπορεί να χάσεις μια ευκαιρία ή στο τέλος να αναγκαστείς να συμφωνήσεις σε κάτι που δεν θέλεις πραγματικά. Άσε τις αναβολές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σε ότι και να κάνεις αυτή την εβδομάδα είναι σαν να αναβοσβήνει η ταμπέλα «επείγον». Όμως, μην βιάζεσαι, ειδικά στα εργασιακά θέματα, βρες το ρυθμό σου για να αποδώσεις καλύτερα και να εξασφαλίσεις πως η επιτυχία θα έχει διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Δυσκολεύεστε να βρείτε μια κοινή οπτική με έναν πολύ αγαπημένο άνθρωπο για ένα προσωπικό σας ζήτημα και αυτή η ασυμφωνία επηρεάζει και τους δυο σας με διαφορετικό τρόπο. Μιλήστε και συζητήστε χωρίς να αφήσετε να αναμειχθούν τρίτα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ο τελευταίος μήνας δεν ήταν ο πιο εύκολος του κόσμου και νιώθετε κάποιες φορές λες και παλεύετε με ανεμόμυλους. Από σήμερα, όμως, το φως στην άκρη του τούνελ γίνεται πιο φωτεινό και παίρνετε σημαντική βοήθεια από ανθρώπους που σας αγαπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Νιώθετε σαν κάποιος να έχει ρουφήξει τη συνήθως αστείρευτη ενέργειά σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην μιλάτε χωρίς να σκεφτείτε γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε. Το κλειδί για να ανακτήσετε την αρμονία σας είναι να βρείτε τι σας εξαντλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια απογοήτευση από έναν άνθρωπο που στο παρελθόν είχατε πολλά κοινά σας αφήνει μια πικρή γεύση και νιώθετε μια σχετική αποσταθεροποίηση. Όμως το κλειδί της επιτυχίας είναι να κινηθείτε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση αφήνοντας πίσω όσα σας πλήγωσαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Χρειάζεστε χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε και θέλετε να γείρετε σε έναν ώμο, χωρίς να σκέφτεστε αν κάνετε λάθος ή όχι. Όσο πιο ειλικρινείς και αυθόρμητοι είστε τόσο καλύτερα θα λειτουργήσει αυτή η πιο στενή επαφή. Μην κάνετε παιχνίδια στον έρωτα, παίξτε με ανοιχτά χαρτιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ποιος σας κάνει καλό και ποιος βγάζει στην επιφάνεια το χειρότερο εαυτό σας. Παρόλο που δεν σας αρέσει να κόβεται μαχαίρι δεσμούς με ανθρώπους, αυτή τη φορά είναι απαραίτητο για να προχωρήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Να δείξετε το πιο χαμογελαστό και καλό σας πρόσωπο σε όλους όσους γνωρίζετε αυτή την εβδομάδα, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό πλαίσιο. Σήμερα θα εμφανιστούν και μερικές πολύ καλές οικονομικές ευκαιρίες που καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε δημιουργικά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα