Προβλέψεις Παρασκευή 14 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
H μέρα για εσάς έχει ηρεμία και μια δόση μελαγχολίας, αφού μετά από πολύ καιρό σε έντονους ρυθμούς χαλαρώνετε και αυτό σας οδηγεί στο να κάνετε σκέψεις και απολογισμούς. Δεν είναι η σωστή στιγμή να κρίνετε καταστάσεις γιατί η κούραση είναι πιο δυνατή από τη λογική. Γεμίστε πρώτα τις μπαταρίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια οικογενειακή διαφορά που τόσο καιρό έχετε βάλει κάτω από το… χαλάκι γιατί δεν έχετε το

χρόνο ή τη διάθεση να ασχοληθείτε, κάνει ξανά την εμφάνισή της στο προσκήνιο και τώρα πρέπει να επιλέξετε με ποιο τρόπο μπορεί να λυθεί. Όπως θα αποδειχθεί στις απαιτητικές καταστάσεις αποδίδετε καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι αναβολές είναι κάτι που σας εκνευρίζει, αλλά σας χαρακτηρίζει κιόλας. Αν κάτι πρέπει να αλλάξετε ή μάλλον να διορθώσετε από εδώ και πέρα είναι να μην δίνετε ούτε στον εαυτό σας ούτε στους άλλους πολλά χρονικά περιθώρια για κάτι που θα ήταν καλύτερα να γίνει άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το να κάνετε μούτρα και να μην λέτε τι ακριβώς σας φταίει ή τι ακριβώς σας ενοχλεί, αλλά να περιμένετε οι άλλοι από μόνοι τους να καταλάβουν τι σας συμβαίνει και να ζητήσουν και συγνώμη είναι λιγάκι… απαιτητικό αν όχι οριακά παράλογο. Είναι πολύ πιο άμεσο, πρακτικό και αποτελεσματικό να μιλήσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η μέρα θα φέρει όμορφες συναντήσεις με φίλους και οικογένεια, ενώ για τους δεσμευμένους θα είναι μια καλή αφορμή για να περάσετε χρόνο μαζί με το ταίρι σας. Οικονομικά τα πράγματα έχουν βελτιωθεί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το κοντρόλ που έχετε καταφέρει να κάνετε δεν θα συνεχίσει να είναι απαραίτητο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σας έχει λείψει λίγο ξεσάλωμα με φίλους, οι έξοδοι, το φλερτ, η ανεμελιά. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες που έρχονται για να περάσετε όμορφα με τους τρόπους που επιθυμείτε, γεμίστε μπαταρίες και δώστε μια πιο ερωτική νότα στην άνοιξη που έχει έρθει για τα καλά και ακόμα δεν το έχετε καταλάβει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχετε την τάση να κρύβετε πράγματα τελευταία και να μην εμπιστεύεστε τους άλλους. Αν σας έχουν δώσει δικαιώματα και δείγματα πως δεν πρέπει να τους εμπιστεύεστε κάνετε καλά. Αν όχι, μήπως αυτή η μυστικοπάθεια τελικά οδηγήσει, όμως, σε παρεξηγήσεις και σας απομακρύνει με ανθρώπους που σας είναι σημαντικοί;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η ανανέωση της διάθεσής σας ξεκινά από την εμφάνιση και συνεχίζει και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Κάποιοι θέλετε να αλλάξετε περιβάλλον, κάποιοι παρέες, κάποιοι ακόμα και δουλειά. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες των διακοπών, όσοι έχετε για να κατασταλάξετε στο τι θέλετε και να το διεκδικήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μέσα από μικρά απρόοπτα αντιλαμβάνεστε πόσο σπουδαία είναι η σημασία των πραγματικών και ουσιαστικών φίλων που κάνουν ότι μπορούν για να σταθούν στο πλευρό σας και να δώσουν λύσεις και βοήθεια όπου το χρειάζεστε. Και μόνο αυτό σας κάνει να νιώθετε ευγνώμονες και ευλογημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Νιώθετε πως κάποιος που σημαίνει πολλά για εσάς δεν σας δίνει τη σημασία και την αξία που σας πρέπει, έτσι διεκδικείτε την προσοχή του. Αν το κάνετε με το σωστό τρόπο, αυτό θα σημάνει την έναρξη μιας καλύτερης και πιο ουσιαστικής φάσης της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, όμως τραβά το βλέμμα και κάποιες φορές κερδίζει τις εντυπώσεις. Όμως, αν μιλάμε για μια καινούργια γνωριμία καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί και να κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί αυτό που σας εντυπωσιάζει πολύ στην αρχή μπορεί να σας απογοητεύσει στη συνέχεια.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα οικονομικά βελτιώνονται, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αρχίσετε και τις σπατάλες. Παρ’ όλα αυτά φροντίστε να διασκεδάσετε, να κάνετε έξυπνες αγορές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις γιατί η κοινωνικότητα που φέρνουν οι μέρες σας φτιάχνει τη διάθεση και φέρνει υπέροχες στιγμές.

The post Προβλέψεις Παρασκευή 14 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα