Προβλέψεις Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Ο υπερβολικός σας συναισθηματισμός θα καταστρέψει τις ευκαιρίες σας αν ψάχνετε για νέο σύντροφο οι αδέσμευτοι του ζωδίου.Μπορεί να χρειαστεί την βοήθεια σας ένα συγγενικό σας πρόσωπο που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην δουλειά του.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Αφήστε πίσω το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν. Κάποιος μπορεί να σας υπενθυμίσει κάτι από το παρελθόν που θα μπορούσε να καταστρέψει την ημέρα σας. Μην επιτρέψετε να συμβεί αυτό.

ΔΙΔΟΙΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Εάν πλησιάζετε τις σχέσεις σας με ένα προκαθορισμένο μυαλό,

τότε θα αγαπήσετε με το μυαλό σας και όχι με την καρδιά σας και εκεί είναι όπου αρχίζουν όλα τα προβλήματα σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Δεν πρέπει να πιέζετε πάρα πολύ για τα αποτελέσματα που θέλετε σήμερα. Μερικές φορές η αναμονή και η υπομονή είναι η καλύτερη συμβουλή.

ΛΕΩΝ923/7 – 22/8)

Εάν είστε απομακρυσμένοι από αυτούς που αγαπάτε, μπορεί να παρεξηγηθούν και να εκλάβουν τη στάση αυτή ως θυμό ή δυσαρέσκεια. Εξηγήστε τους ότι δεν είναι απαραίτητα κάτι που έχουν κάνει, αλλά μάλλον ότι χρειάζεστε λίγο χώρο και χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Η καλή σας θέληση και η αισιόδοξη στάση σας μπορεί να νικήσει όλη την αρνητικότητα τώρα.Καλύτερα να κατηγορηθείτε για έλλειψη συμπόνιας παρά για να χάσετε το χρόνο σας με ανθρώπους που δεν μπορείτε να βοηθήσετε ούτως ή άλλως.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Στα επαγγελματικά, να προσέχετε τον Ποσειδώνα που μπορεί να σας μπερδέψει και να σας εξαπατήσει.Νιώθετε κάτι έντονο για μια σχέση και αυτό το συναίσθημα είναι πιθανό να γίνει ισχυρότερο. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με κάτι που πρέπει να ακολουθήσετε και εάν αισθάνεστε ότι υπάρχει αστάθεια στην πρόοδο προς τα εμπρός αποφύγετε την ανάληψη δέσμευσης προς το παρόν. Το να είστε λίγο προσεκτικοί δεν θα σας βλάψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Το ένστικτο σας σας δίνει το πλεονέκτημα, αλλά προσέξτε να μην καείτε. Μπορείτε να φτάσετε σε ένα σημείο όπου η επιθυμία σας είναι αμείωτη. Η Σελήνη στον έκτο σπίτι σας υποδεικνύει ότι μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους για να αυξήσετε την εσωτερική σας ειρήνη και να ξεπεράσετε τον θυμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Μην αισθάνεστε απογοητευμένοι από τα σχέδια που έχουν πάει στραβά.Θα μπορούσατε να λαμβάνετε μερικές καλές ειδήσεις που θα σας απαλλάξουν από κάποιες δυσκολίες που βιώσατε πρόσφατα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Να προσέχετε την υγεία σας. Μπορεί να προσπαθείτε να βελτιώσετε την ευημερία σας μόνο για να διαπιστώσετε ότι ένα κοκτέιλ φυτικών ή συμπληρωμάτων διατροφής κάνει πραγματικά το αντίθετο.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Αν η ιστορία επαναληφθεί, πώς θα αντιμετωπίσετε την επανάληψη μιας κατάστασης ή ενός γεγονότος που δεν χειριστήκατε καλά στο παρελθόν;Είναι εύκολο να πετάξετε από τη λαβή και να αγνοήσετε την καλή γεύση που θα αφήσει για να έχετε την τελευταία λέξη στην προσπάθειά σας να έχετε το πάνω χέρι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Keywords
Τυχαία Θέματα