Προβλέψεις Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Σήμερα ψάχνετε να βρείτε την ισορροπία στη ζωή σας που την είχατε χάσει το τελευταίο διάστημα λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και της αφοσίωσής σας στη δουλειά σας. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και για τον σύντροφό σας που τον έχετε παραμελήσει.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Μπορείτε να βελτιώσετε την εργασία σας ή να πάρετε μια καλύτερη δουλειά -ναι, θα σας γίνει μια πρόταση και σας συμβουλεύουμε να την αποδεχτείτε

χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι φίλοι σας βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό σας και ο σύντροφός σας έχει ετοιμάσει για σας μια υπέροχη έκπληξη.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Είστε ευχαριστημένοι με τη ζωή σας; Η δουλειά σας είναι αυτή που πάντα θέλατε και επιθυμούσατε; Είστε ικανοποιημένοι από τους φίλους σας και τους συνεργάτες σας; Ναι, η μέρα σας έχει πολλά ερωτήματα και εσείς καλείστε να δώσετε τις απαντήσεις. Στο τέλος θα ξέρετε αν είστε ευχαριστημένοι με όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή είναι μια περίοδος σκληρής δουλειάς για σας. Είναι όμως και η εποχή που η οικογένειά σας μεγαλώνει μέσω του ερχομού ενός νέου μέλους -είτε με τον γνωστό τρόπο είτε μέσω υιοθεσίας. Οι ευθύνες θα είναι πολλές, όμως εσείς είστε γεμάτοι πείσμα και ανυπομονησία και θα τα καταφέρετε.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Σήμερα αισθάνεστε ευπρόσδεκτοι, χαρούμενοι και χαλαροί, γεμάτοι ενέργεια και σίγουροι πως θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας. Ναι, σας αξίζει γιατί το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκατε πάρα πολύ και όχι απλά φτάσατε κοντά στα όριά σας, αλλά τα ξεπεράσατε.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Νιώθετε πιο οικονομικά σίγουροι σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε περισσότερα χρήματα, αλλά μια σιγουριά πως το εισόδημά σας σύντομα θα αυξηθεί και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν χωρίς να λογαριάζετε συνεχώς τα χρήματα που έχετε στην τσέπη σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Αν και περάσατε δύσκολα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, το επόμενο διάστημα θα δείτε πώς όλα θα αρχίσουν να λειτουργούν τέλεια, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις. Λες και όλα συνωμοτούν ώστε να απολαύσετε τους καρπούς όσων έχετε σπείρει με πολύ κόπο και ιδρώτα.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Το ενδιαφέρον σας για πνευματικά, άυλα θέματα έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες. Δεν αντέχετε άλλο να χρησιμοποιείται μόνο τη λογική για να λύσετε το κάθε θέμα που προκύπτει, αλλά ψάχνετε συνεχώς κάτω από την επιφάνεια, πίσω από τις λέξεις, προσπαθώντας να βρείτε το πραγματικό νόημα και την ουσία.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Οι σχέσεις σας με φίλους και συναδέλφους επηρεάζει το μέλλον σας. Τώρα δεν νιώθετε την παραμικρή σιγουριά για την πορεία της ζωής σας και ψάχνετε συνεχώς τρόπους και ευκαιρίες για να την αλλάξετε. Μην αφήσετε άλλο το χρόνο να κυλάει κάνοντας πράγματα που δεν σας ευχαριστούν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Η φήμη σας και ο σεβασμός που έχουν οι άλλοι για εσάς είναι σημαντικά και σας κάνουν να νιώθετε άξιοι και καλύτεροι. Σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μαι διασταύρωση και θα πρέπει να επιλέξετε την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε στη ζωή σας. Λειτουργήστε αυτή τη φορά με το συναίσθημα.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Ήταν ένα υπέροχο διάστημα γεμάτο με γνώσεις και εικόνες από ταξίδια, συζητήσεις με φίλους και άτομα από το περιβάλλον σας και αγνώστους που απλά έτυχε να συναντήσετε σε ένα καφέ, σε ένα μπαρ, σε μια βόλτα στην παραλία. Αυτά σκέφτεστε σήμερα και αναπολείτε τις στιγμές εκείνες, πριν επιστρέψετε στη δουλειά και αφήσετε τους γρήγορους ρυθμούς να σας παρασύρουν.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η επιτυχία που αισθάνεστε τώρα σας δίνει θάρρος και σας γεμίζει ανυπομονησία για τη συνέχεια -πιστέψτε μας θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ωραία. Κάθε μέρα που περνάει είστε όλο και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι ευγνωμοσύνη ευχαριστείτε τη ζωή για όλα όσα σας έχει προσφέρει.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα