Προβλέψεις Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Πρέπει να επιταχύνετε και να έχετε ένα επίπεδο ισότητας στις σχέσεις σας, επειδή αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αντιμετωπίζετε συγκρούσεις που απλά δεν φαίνεται να επιλύονται σύντομα.Κάντε αυτό που νιώθετε ότι είναι προς το καλύτερο συμφέρον σας τώρα, διότι ο σεβασμός στον εαυτό σας φαίνεται να λείπει και αυτό φυσικά σας θέτει σε μια κατάσταση στην οποία και οι άλλοι δεν σας σέβονται.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Επί του παρόντος, μπορείτε να σταθείτε πίσω από τα συναισθήματά σας και να εξετάσετε την κατάστασή σας με έναν

ορθολογικό τρόπο. Έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα στην προσωπική σας ζωή και να κάνετε αντικειμενική αξιολόγηση των αναγκών σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να αλλάξετε τις συνήθειες ή τη ρουτίνα σας για να βοηθήσετε να εργαστείτε για επιθυμητές αλλαγές στη ζωή σας, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας και του σπιτιού και της οικογένειας. Επίσης, αισθάνεστε τυχεροί και συνεπώς δεν θα διστάσετε να στοιχηματίσετε ή να κερδοσκοπήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους επιχειρηματίες με συντηρητικό τρόπο αυτή τη στιγμή.Αυτό μπορεί να προκαλέσει χαμένες ευκαιρίες. Κρατήστε τις διαπραγματεύσεις σας γειωμένες στην πραγματικότητα. Τα προσωπικά τα οικονομικά και η καριέρα σας παίζουν σημαντικό ρόλο στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Η απροσεξία και η παραμέληση είναι τα κύρια προβλήματα τώρα. Η ένταση και η οργή λόγω της τελευταίας έκρηξης της ενέργειας του Άρη στις εσωτερικές σας συνθήκες δεν βοηθούν.Οι μικρές θυσίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε συγκεκριμένους στόχους. Προσπαθήστε να κάνετε μια πιο σαγηνευτική παρουσίαση σήμερα. Η μετάβαση στο κατώτατο σημείο ενός προβλήματος σήμερα απαιτεί σιωπή, όχι λόγια.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Ακόμα κι αν μια σχέση έφτασε στο τέλος της, μπορεί να υπάρξουν στιγμές λύπης ή επιθυμία επανασύνδεσης. Ας ελπίσουμε ότι δεν είστε πολύ συναισθηματικά μπλεγμένοι.Μπορείτε να κερδίσετε τις καρδιές των άλλων και ακόμη και να νικήσετε τους εχθρούς σας κρατώντας τις αρχές σας. Να είστε αποφασισμένοι να κρατάτε γρήγορα το σωστό.Δώστε προσοχή στο σημείο που βρίσκεστε διότι μπορείτε να χάσετε χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Ελάτε πιο κοντά στην οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Αν τους αποφύγετε, μπορεί να σας κρίνουν σκληρά. Παρόλο που είστε ανοιχτοί στο να βοηθήσετε τους ανθρώπους, μπορείτε να γίνετε εύκολο θύμα στη διαδικασία!Πάρτε οποιαδήποτε αρνητικά νέα που ακούτε και μετατρέψτε τα σε θετικά.Θα μπορούσατε να αισθάνεστε γενναιόδωροι και να περάσετε χρόνο αναζητώντας ένα δώρο για κάποιον που αγαπάτε. Έχετε υπόψη ότι δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρή καθώς είναι η σκέψη που μετράει.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Οι αβάσιμοι φόβοι θα εξατμιστούν όταν τους ξεριζώσετε και θα τους δείξετε την πόρτα.Εκτελέστε βαθιά – στη συνέχεια,για να αντιμετωπίσετε τα άλλα ζητήματα που έχουν προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Θα δοκιμάσετε τώρα και θα βρεθείτε κάτω από μεγάλη πίεση. Το τέχνασμα είναι να χαλαρώσετε και να μην αντιδράσετε πολύ έντονα σε αυτό που έρχεται. Κάποιος μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε κάτι και είστε εξίσου πιθανό να δεχτείτε την πρόκληση. Αυτό θα αναζωογονήσει το πνεύμα σας. Οι υπερβολικά συναισθηματικές αντιδράσεις στην εργασία θα προκαλέσουν προβλήματα υγείας.Τα προβλήματα στο εσωτερικό μέτωπο περνούν τώρα, αλλά αυτό μπορεί επίσης να έχει αφήσει το σημάδι του σε σας ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Η καθημερινή σας ζωή έχει μια πιο συναρπαστική, ενθουσιώδη ποιότητα κατά τη διάρκεια αυτής της διαμετακόμισης. Οι επιπτώσεις δεν είναι δραματικές, αλλά υπάρχει σίγουρα ένας ταχύτερος ρυθμός αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς, η διάθεση είναι ζωντανή. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να είναι μια πολύ ευχάριστη στιγμή όταν συναντάς ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά άτομα και μοιράζονται εντυπωσιακές και ζωντανές ιδέες και ενδιαφέροντα με εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Εσείς εστιάζετε πραγματικά στη ζωή στο σπίτι σας και στις οικιακές και οικογενειακές υποθέσεις. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κοινωνικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις ή κάποια επανένωση που μπορεί να βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού σας.Προσέξτε να μην προσπαθήσετε πάρα πολύ σκληρά για να κάνετε φίλους, καθώς τα χαμογελαστά πρόσωπα δεν σημαίνουν απαραίτητα πιστούς συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Οικονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολούν και με τη Σελήνη να επηρεάζει το εισόδημά σας, πρέπει να βάζετε όλες τις κάρτες σας στο τραπέζι και να ζητάτε το ίδιο για άλλους.Έχετε μια ήπια σοφία που μπορεί να έρθει μέσα από σας που βοηθά τους άλλους γύρω σας. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι τα γεγονότα και οι λεπτομέρειες μπορούν να χαθούν με την πείρα της έμπνευσης και της φαντασίας που σας περιβάλλει τώρα. Ισορροπήστε αυτό με προσοχή στην πρακτική και κρίσιμη πλευρά της ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Τα θέματα υγείας κυριαρχούν στο μυαλό σας.Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει η εξέταση ή η ιατρική γνωμάτευση σχετικά με αυτό ανησυχεί για το γεγονός ότι μπορεί απλώς να επιδεινωθεί. Μέρος αυτών των ανησυχιών ή ζητήματα υγείας μπορεί επίσης να συνδέεται με υπερβολικές δαπάνες ή έναν τρόπο ζωής που δεν βελτιώνει τη σωματική σας ευεξία. Πρέπει να το εξετάσετε.Οι αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού σας μπορεί να σας προκαλέσουν υπερβολική αντίδραση.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα