Προβλέψεις Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήνετε κανέναν να σας προσβάλλει. Βάλτε τους στην θέση τους χωρίς φασαρία. Είστε ανώτεροι και πρέπει να το δείξετε ειδικά αυτή τη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε πιεσμένοι και δεν μπορείτε να εκφράσετε αυτά που θέλετε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε αυτό που έχετε στο μυαλό σας χωρίς φόβους και ενδοιασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να μην έχετε πολύ όρεξη αλλά ένα τηλεφώνημα από μια φίλη σας για να βγείτε θα σας φτιάξει τη διάθεση. Ίσως μάλιστα να κάνετε και μια νέα

γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχουν προκύψει κάποιες δουλειές της τελευταίας στιγμής και σας έχουν αγχώσει.Μιας και μπορείτε να τις κάνετε και αύριο άρα δεν επείγουν περάστε την Κυριακή σας όμορφα και από αύριο επιστροφή στην ρουτίνα.

ΛΕΩΝ

Όσο και να οενιρεύεστε ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε προς το παρόν ξέρετε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί λόγω των οικονομικών σας που δεν είναι και στα καλύτερα τους. Κάντε λίγη υπομονή και σύντομα θα καταφέρετε να το πραγματοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε καιρό να επικοινωνήσετε με κάποιον φίλο σας και έχετε ανησυχήσει μήπως του συνέβη κάτι. Κάντε του ένα τηλεφώνημα δεν έχετε να χάσετε κάτι και κανονίστε να βρεθείτε και να τα πείτε όλα από κοντά.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να το συμμαζέψετε και θα απορρίψετε κάθε πρόταση για έξοδο. Θα προτιμήσετε να μείνετε μέσα με τον σύντροφό σας και να περάσετε μια ρομαντική βραδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτό που κάνετε και προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά πόσο σημαντικό είναι να το πετύχετε τώρα. Αν δεν επείγει, βάλτε το στην άκρη. Χρειάζεται να χαλαρώσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστείτε μια οικονομική ενίσχυση σχετικά με κάτι που ετοιμάζετε να κάνετε στην καριέρα σας και θα απευθυνθείτε στους γονείς σας ή τα αδέρφια σας για να σας δανείσουν κάποια χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προετοιμαστείτε για την βδομάδα που έρχεται γιατί στην δουλειά σας θα πιεστείτε αρκετά και θα ακούσετε διάφορα που θα σας εκνευρίσουν και θα σας αναστατώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλη απογοήτευση και χάσιμο χρόνου. Αντί να νευριάσετε προσπαθήστε να βρείτε γρήγορα λύσεις που θα σας πάνε μπροστά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν δουλεύετε σήμερα δεν θα έχετε όρεξη να ξυπνήσετε για να πάτε στην δουλειά σας. Όμως μετά μια μεγάλη έκπληξη θα σας περιμένει και όταν την δείτε θα ξεχάσετε την κούραση και θα πέσετε γεμάτη χαρά στην αγκαλιά του συντρόφου σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα