Προβλέψεις Κυριακή 23 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Παρά την ηλιόλουστη μέρα, νιώθετε την ανάγκη για ξεκούραση και ηρεμία, θέλετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να συναντήσετε μόνο τους ανθρώπους που εσείς επιθυμείτε. Οι αναβολές που αφορούν λύσεις σε οικονομικά ζητήματα σας έχουν πιέσει ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η μέρα προσφέρεται για εξόδους, συναντήσεις με φίλους, δημιουργικό χρόνο με την οικογένεια, αλλά και χρόνο για δύο και ρομαντικές στιγμές

με το άλλο σου μισό. Μην ακούσεις αυτά που θα σου πουν τρίτοι για κάποιο δικό σου πρόσωπο, χωρίς να έχεις πρώτα προσωπική άποψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Κοινωνικές υποχρεώσεις έχει η μέρα για πολλούς από εσάς, μάλιστα μέσα από αυτές μπορεί και να προκύψουν ευκαιρίες για μια συνεργασία από την οποία θα επωφεληθείτε. Οι ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας ή το νέο σας φλερτ θα δώσουν μια όμορφη νότα στην ημέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μικρο-αναποδιές που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου σπάνε τα νεύρα και σου δημιουργούν ένταση. Κάντε λίγο υπομονή γιατί μέσα στην εβδομάδα θα λυθούν. Πολλοί θα δεχτείτε πιέσεις από τους από πάνω σας στη δουλειά να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες εν όψει περικοπών.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν η προσωπική σου ζωή έχει έντονα πάνω και κάτω τελευταία και κάτι φαίνεται να μην πηγαίνει καλά, πριν δημιουργήσεις σενάρια στο μυαλό σου κάνε μια συζήτηση με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Μπορεί το ταίρι σου να έχει να σου πει πράγματα που δεν φανταζόσουν ή δεν θεωρούσες πως είναι τόσο σημαντικά για εκείνον/εκείνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το ότι είστε πολύ προσεκτικοί και οργανωτικοί σας έχει σώσει από οικονομικές ατασθαλίες και σας έχει βοηθήσει να οργανώσετε πολύ σωστά και όμορφα τη ζωή σας για τα δεδομένα που έχετε. Αυτή σας η οργανωτικότητα και η συνέπεια σας κάνει να ξεχωρίζετε και στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιες φορές έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους στις οποίες τελικά δεν καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν και αυτό σε απογοητεύει και σε απομακρύνει. Δεν σου συμβαίνει μόνο με συνεργάτες, αλλά κάποιες φορές και με τη σχέση σου, γιατί στο μυαλό σου δημιουργείς κάποιες φορές για το ταίρι σου μια εικόνα διαφορετική από την πραγματική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι ανατροπές είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας, αποσυντονίζοντας λίγο τα σχέδιά σας. Το συμπέρασμα που θα βγάλετε είναι πως όταν θέλετε να στηριχτείτε κάπου ή να πάρετε μια σημαντική συμβουλή δεν έχετε παρά να στραφείτε αποκλειστικά στους παλιούς και δοκιμασμένους σας φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Για πολλούς από εσάς η ημέρα θα συνδυάσει επαγγελματικές υποχρεώσεις και διασκέδαση, συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, αλλά και νέες σημαντικές γνωριμίες που σε βάθος χρόνου μπορεί να ανοίξουν νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Θέλετε να αφιερώσετε την ημέρα στον εαυτό σας και σε όσα σας ευχαριστούν και σας βοηθούν να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αποφύγετε ανθρώπους που σας δημιουργούν ψυχολογική πίεση και βάρος και συναναστραφείτε με παρέες που σας κάνουν να περνάτε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η μέρα θα έχει συναντήσεις, πιθανότατα και κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να μην είναι το καλύτερό σας, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρες και τα «κουτάκια» που πρέπει σήμερα να τσεκάρετε. Κάποιοι από εσάς μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Δεν είσαι ο μόνος, αλλά οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι και πάλι στο προσκήνιο και προβληματίζεσαι για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις σχετικά με εργασιακά ζητήματα. Ανάμεσα στο ρίσκο και την ασφάλεια, όσο κι αν αγαπάς την περιπέτεια, η ασφάλεια είναι κάτι που δύσκολα πρέπει να θυσιάσεις.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Κυριακή 23 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα