Προβλέψεις Κυριακή 2 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μια ανοιξιάτικη Κυριακή που κανονικά θα μπορούσατε να την απολαμβάνετε παρέα με φίλους και οικογένεια, εσείς προβληματίζεστε για όλα όσα ονειρευόσασταν να κάνετε και δεν έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, βάζοντας νέους στόχους και κάνοντας νέα σχέδια. Ποτέ δεν επαναπαύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ο μόνος τρόπος για να βρείτε μια άκρη σε αυτόν το συνεχή

προβληματισμό για την ερωτική σας ζωή είναι να βρείτε έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε και να βγάλετε όλο το συναισθηματικό σας φορτίο προς τα έξω. Έτσι ίσως καταλάβετε πόσο γιγαντώνετε μόνοι σας τα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αυτό που σας έχει λείψει τον τελευταίο καιρό είναι ο ποιοτικός χρόνος με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να αναπληρώσετε. Δείξτε την αγάπη σας και μοιραστείτε όσα σας προβληματίζουν. Όσο πιο κοντά έρχεστε με αυτούς που αγαπάτε τόσο πιο εύκολα γίνονται όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε είχαν βάλει μπροστά σε ένα καθρέφτη που έδειχνε τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου αλλά και τα λάθη που κάνεις όποτε ερωτεύεσαι. Αν κατάλαβες πως δεν μπορεί να υπάρξει αυτογνωσία χωρίς μοναχικότητα τότε ναι, ο έρωτας βρίσκει ξανά μια θέση στη καρδιά σου αυτές τις μέρες.
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν συστηματικά προσπαθείς να εκφράζεις με δύναμη τις απόψεις και τα θέλω σου τότε τις επόμενες μέρες θα βιώσεις μια αίσθησης καθαρισμού και εξαγνισμού από συμπεριφορές του παρελθόντος. Αν όμως δεν το έχεις πετύχει ακόμη, τότε σε περιμένει άγχος, πεσμένη ζωτικότητα και μια αίσθηση πως είσαι εγκλωβισμένος/η στη συνήθεια χωρίς δυνατότητα διαφυγής. Έλα μην παραπονιέσαι. Πρέπει να μάθεις πως η ζωή θέλει και τόλμη εκτός από αντοχές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μήπως οι άνθρωποι που είναι στο στενό σας περιβάλλον ζητούν από εσάς συνεχώς και κάτι παραπάνω και αυτό σας έχει πιέσει; Πριν φτάσετε σε μια έκρηξη καλό είναι να βάλετε κάτω αυτά που σας ενοχλούν και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και τα θέλω σας, γιατί οι καλύτερες λύσεις έρχονται μέσα από συζητήσεις και όχι από καβγάδες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Εντάξει ότι ζεις αυτές τις μέρες περισσότερες ώρες στο κεφάλι σου παρά στην αληθινή ζωή είναι δεδομένο. Προσπαθείς να βρεις εναλλακτικές διαδρομές σε αδιέξοδα μονοπάτια στην επαγγελματική σου ζωή, σκέφτεσαι, διαισθάνεσαι, παρανοείς και μετά επανέρχεσαι. Μην βασανίζεις το μυαλό σου με τρελές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Όσο πιο σοβαρός/η και σιωπηλός/η δείχνεις εξωτερικά, τόσο περισσότερο τα μέσα σου λαχταρούν για περισσότερη προσοχή, μια ένδειξη πως εκεί έξω υπάρχει πράγματι αυτό που λέγεται “τρυφερότητα” και δεν είναι της φαντασίας σου. Σε έχει πιάσει το παράπονο για κάποια πράγματα αλλά απαιτείς οι άλλοι να καταλάβουν μόνοι τους τα λάθη τους. Μήπως γίνεσαι υπερβολικός;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Υπάρχουν μέρες που κυριολεκτικά νιώθεις πως κυνηγάς την ουρά σου και όταν έρχεται μια μέρα σαν τη σημερινή που ξεκουράζεσαι νιώθεις σχεδόν ενοχές. Πρέπει να οργανώσεις πιο σωστά το χρόνο σου ώστε να έχει ελεύθερες ώρες και για τον εαυτό σου, τους αγαπημένους σου και δραστηριότητες που σου δίνουν ενέργεια. Μην το κάνεις ενοχικά, είναι απαραίτητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Οι επόμενες μέρες σηματοδοτούν ένα χρονικό διάστημα που αρχίζουν και κλείνουν οι περισσότερες από τις εκκρεμότητες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου (συγγενικές, προσωπικές, επαγγελματικές). Φεύγει το βάρος από μέσα σου, φεύγει!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές σε πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και μέχρι σήμερα συνεχώς ανέβαλες. Πλέον όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει με λογική και σύνεση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να προχωρήσεις παρακάτω. Σήμερα που είναι μια ήρεμη μέρα, πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να σου το πω: αν σήμερα επιτρέψεις να σου χαλάσει ο οποιοσδήποτε/η οποιαδήποτε την διάθεση σου, είσαι άξιος/α της μοίρας σου. Όσοι/ες έρχονται με προθέσεις να σου μεταδώσουν τα νεύρα ή/και τις ευθύνες τους πρέπει να συναντούν τις αντιστάσεις σου.

The post Προβλέψεις Κυριακή 2 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα