Προβλέψεις Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Μια έκπληξη πρόσκληση μπορεί να έρθει το δρόμο σας σήμερα ή το απόγευμα. Εάν ναι, θα πρέπει να αποφασίσετε πολύ γρήγορα τι πρέπει να κάνετε, διότι πρόκειται για μια φευγαλέα ευκαιρία. Η αγάπη με την πρώτη ματιά θα συμβεί για μερικούς. Είναι μια ημέρα διασκέδασης. Ωστόσο, οι γονείς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να αποφύγουν ατυχήματα με τα παιδιά τους. Να είσαι σε ετοιμότητα.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ ευχάριστη για τους περισσότερους του ζωδίου. Φτιάξτε ένα καλό δείπνο αφού ο Ταύρος

είναι λάτρης του φαγητού και καλέστε τους φίλους σας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κάτι ασυνήθιστο για το σπίτι σας, κάτι υψηλής τεχνολογίας ή ίσως και σύγχρονη τέχνη.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Σήμερα είναι μία μέρα που θα μπορούσαν να συμβούν ωραία, απρόβλεπτα πράγματα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον νέο. Ίσως ξαφνικά να κάνετε μια σύντομη διαδρομή ή να δείτε μερικές νέα πράγματα. Είστε σίγουρα γεμάτοι φωτεινά ιδέες και για γρήγορες αλλαγές!

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Παρακολουθήστε τα χρήματά σας σήμερα επειδή κάτι θα μπορούσε να επηρεάσει τα οικονομικά σας και τον πλούτο σας. Μπορεί να βρείτε χρήματα. Ίσως να χάσετε χρήματα. Μπορεί επίσης να αγοράσετε παρορμητικά κάτι ασυνήθιστο. (Κρατήστε τις αποδείξεις σας επειδή η ευτυχία έχει εναλλακτικές λύσεις.)

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Αυτή είναι μια συναρπαστική μέρα όσον αφορά την κοινωνικοποίηση με άλλους. Μπορεί να συναντήσετε ασυνήθιστους ανθρώπους ή να μιλήσετε σε νέα πρόσωπα. Άλλοι μπορεί να σας εντυπωσιάσουν για ασυνήθιστο λόγο. Ίσως σας θεωρούν ενδιαφέρουσες και διαφορετικές προσωπικότητες.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανήσυχοι σήμερα επειδή έχετε αυτό το συναίσθημα ότι κάτι διαφορετικό πρόκειται να συμβεί και νιώθετε έντονο άγχος. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Είστε επίσης γεμάτοι από δημιουργικές ιδέες που θέλετε να υλοποιήσετε.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Ένας φίλος πιθανότατα θα σας εκπλήξει με κάποιο τρόπο σήμερα λέγοντας ή κάνοντας κάτι που δεν περιμένατε. . Εναλλακτικά, μπορεί να συναντήσετε κάποιον νέο σήμερα που είναι ένας πραγματικός χαρακτήρας που θα σας ελκύσει. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν είναι μια βαρετή μέρα!

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Θέλετε να αισθάνεστε απαλλαγμένοι από περιορισμούς σήμερα. Δεν θέλεις να σου πει κανείς τι να κάνεις. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, διότι οι περισσότεροι Σκορπιοί θέλουν να είναι το δικό τους αφεντικό και να κάνουν ότι θέλουν. Εν μέρει γιατί όλοι οι άλλοι φοβούνται να προσπαθήσουν να τους κυριαρχήσουν!

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Οι απρόσμενες ευκαιρίες για ταξίδια μπορεί να φτάσουν στο δρόμο σας σήμερα ή αύριο. Εάν συμβεί αυτό, να είστε έτοιμοι να κινηθείτε γρήγορα επειδή αυτό το παράθυρο ευκαιρίας θα είναι σύντομο. Ωστόσο, να είστε και επιφυλακτικοί με τους γύρω σας . Εκπληκτικά νέα σχετικά με τη δημοσίευση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την ιατρική και το νόμο είναι επίσης πιθανό.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Κάποιος μπορεί να σας δώσει κάτι σήμερα ή να σας ευνοήσει με τρόπο που σας ευχαριστεί και σας ικανοποιεί. Ένα απροσδόκητο δώρο! Απλώς πείτε ναι και αποδεχτείτε τη γενναιοδωρία, διότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να επιστρέψετε σε είδος ή να το μεταβιβάσετε.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Θα απολαύσετε την παρέα με άλλους σήμερα γιατί οι άνθρωποι είναι ενδιαφέροντες και αν είναι ένα πράγμα που σας αρέσουν, είναι οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι που είναι ενδιαφέροντες! Ενδεχομένως, ένας φίλος ή σύντροφος θα σας εκπλήξει με κάποιο τρόπο. Μπορεί να θέλουν περισσότερη ελευθερία ή να κάνουν μια ασυνήθιστη πρόταση.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Η ρουτίνα εργασίας σας θα αλλάξει σήμερα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ελλείψεις προσωπικού, δυσλειτουργίες υπολογιστών, καταστροφές εξοπλισμού ή απλώς αλλαγή σχεδίων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι ώστε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν.
Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα:Δεν είσαι το ζώδιο που πιστεύεις! Η έρευνα που άλλαξε όλο τον ζωδιακό κύκλο…

Keywords
Τυχαία Θέματα