Προβλέψεις Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είναι από τις λίγες φορές που χαίρεστε τόσο πολύ που έρχεται το Σαββατοκύριακο. Μπορεί η εβδομάδα να μην ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά κουβαλάτε ψυχολογική κόπωση και στρες εδώ και μήνες και αυτό δεν αλλάζει. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια πληροφορία που φτάνει στα αυτιά σας, αν και δεν σας αφορά άμεσα σας προβληματίζει και σας βάζει σε σκέψεις γιατί αν τη μοιραστείτε με κάποιους ανθρώπους γνωρίζετε πολύ καλά πως θα πυροδοτήσει εκρήξεις.

Θα αποφασίσετε να βάλετε εσείς αυτή τη… βόμβα ή θα κάνετε σας να μην ξέρετε;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μπορεί να έχετε πιεστεί πολύ τελευταία και να έχετε νιώσει κάπως παραμελημένοι από ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά ίσως είστε απλά σε μια πιο ευαίσθητη στιγμή και τα παίρνετε όλα λίγο πιο βαριά από όσο πραγματικά είναι. Δείτε την αισιόδοξη πλευρά. Η τύχη δείχνει να είναι με το μέρος σας και η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Επιτέλους μια οικονομική εκκρεμότητα που κουβαλάτε εδώ και καιρό στους ώμους σας μπορεί να διευθετηθεί ώστε σύντομα να πάψει να σας αγχώνει. Επαγγελματικά έχετε αρχίσει να νιώθετε μια σταθερότητα και αυτό σας κάνει πιο παραγωγικούς και αισιόδοξους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Το weekend θα έχει εξόδους και συναντήσεις, καθώς και νέες γνωριμίες που θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο και ίσως παίξουν και καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις που θα έρθουν μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Φροντίστε λοιπόν να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να επιστρατεύσετε τον πιο γοητευτικό και πνευματώδη εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Φροντίστε λίγο τον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείτε και να περάσετε χρόνο με αγαπημένους φίλους που τελευταία δεν συναντάτε τόσο συχνά όσο θα θέλατε λόγω υποχρεώσεων στη δουλειά και το σπίτι. Οικονομικά θα έχετε μόνο ευχάριστες εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Είστε ή του ύψους ή του βάθους. Ή χαίρεστε υπερβολικά, παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμό σας, ή απογοητεύεστε περισσότερο από όσο αξίζει. Η εποχή, όμως, επιβάλει μετριοπάθεια και να επιστρατεύσετε τη λογική σας –κάτι που ξέρετε να κάνετε πολύ καλά όταν το αποφασίζετε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Όταν κάτι σας φταίει γίνεστε άνω-κάτω και δεν ησυχάζετε αν δεν το διορθώσετε. Όμως, αυτή τη φορά οι λύσεις θέλουν λίγο χρόνο και πρώτα από όλα θέλουν διπλωματία. Προσπαθήστε, λοιπόν, να τιθασεύσετε τον παρορμητισμό σας και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Δεν είστε ο άνθρωπος που επιβραβεύει εύκολα τον εαυτό του, αλλά όσο το σκέφτεστε συνειδητοποιείτε πως μέσα στο τσουνάμι καταφέρατε και βγήκατε σχεδόν ατσαλάκωτοι, οπότε δεν μπορεί κάτι κάνετε καλά. Και επαγγελματικά και προσωπικά ακονίστε τα βέλη σας και βάλτε στόχους. Μην τα ρίξετε, όμως, πριν νιώσετε πως είστε καλά προπονημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μια πολύ όμορφη και ευχάριστη έκπληξη έρχεται να σας φτιάξει τη μέρα και να σας κάνει να χαμογελάτε σαν παιδί. Ο μήνας των γενεθλίων σας θα φέρει όμορφες εξελίξεις και ζεστές στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Απολαύστε τις γιατί τις έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Νιώθετε καλύτερα. Η ψυχολογία και τα κέφια σας έχουν ανέβει και οι πιέσεις που σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα έχουν αρχίσει και χαλαρώνουν. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και φροντίστε να βρίσκετε λίγο χρόνο να αφιερώνετε στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, αλλά εσείς αυτό που ζητάτε είναι απλά αυτό που δικαιούστε και θυμώνετε που δεν σας υπολογίζουν όπως θα έπρεπε. Η στρατηγική και η επιμονή είναι ο τρόπος που θα καταφέρετε να αλλάξετε τις ισορροπίες προς όφελός σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα