Προβλέψεις Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Η φιλοδοξία σας αναζωπυρώνεται σήμερα. Όχι μόνο θέλετε να πάτε για το ‘’χρυσό’’, θέλετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους βελτιώνοντας το περιβάλλον εργασίας σας ή τον κόσμο γύρω σας. Οι άνθρωποι θα θαυμάσουν την έκτασή σας και τις τολμηρές ιδέες σας.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Έχετε σήμερα ισχυρές απόψεις, ειδικά για τα φιλοσοφικά θέματα ή για οτιδήποτε σχετίζεται με τη θρησκεία, την πολιτική ή τα φυλετικά ζητήματα. Όχι μόνο έχετε απόψεις αλλά θέλετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας με άλλους, επειδή νομίζετε ότι αξίζει να

τις ακούσουν.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον πλούτο των άλλων καθώς και το δικό σας χρέος. Τα ζητήματα που αφορούν κληρονομιές, κοινόχρηστη ιδιοκτησία, φόρους και τέτοια θέματα θέλετε να τα αντιμετωπίσετε επειδή έχετε ιδέες για το πώς να κάνετε τα πράγματα καλύτερα.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Σήμερα θα μιλήσετε για να κάνετε αλλαγές στις πιο στενές σχέσεις σας. Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει μαζί σας: υπάρχει περιθώριο βελτίωσης σε κάθε σχέση, είτε πρόκειται για γάμο, εταιρική σχέση είτε για στενή φιλία. Αυτό επιθυμείτε σήμερα.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Υπάρχει μια καλή ευκαιρία να δείτε έναν καλύτερο τρόπο για να κάνετε τη δουλειά σας ή να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Και ενώ είστε σε αυτό το αυλάκι, μπορείτε επίσης να δείτε τρόπους για να βελτιώσετε την υγεία σας, που τον τελευταίο καιρό σας ταλαιπωρεί.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας είτε για να βελτιώσετε μια ρομαντική σχέση είτε για να βελτιώσετε την αθλητική σας τεχνική ή, ενδεχομένως, για να βελτιώσετε τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι θέλετε να βελτιώσετε κάτι για να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Οι ανακαινίσεις στο σπίτι και οι επισκευές είναι κορυφαίες στην λίστα σας σήμερα. Σας ενδιαφέρει η εμφάνιση και γενικά η διακόσμηση στο σπίτι σας και σήμερα βλέπετε τρόπους για να επιδιορθώσετε πράγματα που θέλετε εδώ και καιρό. Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε και θα δείτε μεγάλη αλλαγή.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Από τη φύση σας θέλετε να περνάει το δικό σας. Σήμερα επιθυμείτε να βελτιώσετε το άμεσο περιβάλλον σας καθώς και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους συγγενείς σας. Για να το κάνετε αυτό, είστε πρόθυμοι να κάνετε ό,τι χρειάζεται. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Είστε φιλόδοξοι και σήμερα μπορείτε να δείτε νέες ροές εισοδήματος ή τρόπους για να κερδίσετε χρήματα ή ίσως πώς να κάνετε κάποια χρήματα από την πλευρά σας. Εν τω μεταξύ, ορισμένοι από εσάς θα δείτε επίσης πώς να βελτιώσετε κάτι που έχετε στην κατοχή σας ή να το χρησιμοποιήσετε για διαφορετικό σκοπό.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να πάρετε μια ρεαλιστική εμφάνιση στον καθρέφτη και να αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Έχετε κερδίσει το σεβασμό των άλλων. Σας αρέσει να δείχνετε καλά στην κοινωνία. Επειδή είναι σημαντικό να παρουσιάζεστε καλά, σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Ίσως να αισθανθείτε ότι από σήμερα ξεκινάει μία θαυμάσια περίοδος με πολλές αλλαγές τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές. Δώστε προσοχή σήμερα, σε αυτά που λέτε γιατί θα υπάρξουν έντονες συζητήσεις. Προσπαθήστε να ακούτε και τους άλλους.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους αγαπημένους σας συνεχίζεται, αλλά μόνο για δύο ακόμη εβδομάδες. Μπορεί αυτός να είναι ο λόγος για τον οποίο θέλετε να κάνετε έναν φίλο σας να νιώσει καλύτερα ή να βελτιώσετε κάποιον κοντά σας. Μερικοί από εσάς θα θέλουν πραγματικά να εισαγάγουν νέες αλλαγές σε μια ομάδα.
Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Είσαι ερωτευμένη με άνδρα Ιχθύ; Δες τι πρέπει να προσέξεις στο σεξ!

Keywords
Τυχαία Θέματα