Προβλέψεις Κυρακή 29 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Καλείστε να εξερευνήσετε νέες διαθέσιμες δυνατότητες. Θα μπορούσατε να βαρεθείτε με τις συνηθισμένες δραστηριότητες σε αυτό το στάδιο της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μπαίνετε σε μια φάση συναισθηματικής αστάθειας.Θα βαρεθείτε τώρα και χρειάζεστε κάτι διαφορετικό για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση και οι συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Ερευνάτε τρόπους και μέσα για να βελτιώσετε όχι μόνο την αυτοεκτίμησή σας αλλά τη φυσική και πνευματική σας ευημερία.Αυτές οι εξερευνήσεις θα σας οδηγήσουν σε νέα

μονοπάτια. Εάν είστε αρκετά ανοιχτοί σε αυτό που είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια αυτού του τρέχοντος κύκλου, περιμένετε νέους ορίζοντες να ανοίξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Υπάρχουν πλανητικές δυνάμεις και αυτό σημαίνει ότι τα μεγάλα πράγματα πρόκειται να προκύψουν για σας. Αλλά πρέπει να είστε βέβαιοι ότι αυτό που επιθυμείτε είναι πραγματικά ένα καλά μελετημένο πράγμα.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Η ανταλλαγή με άλλους μπορεί να μην σας έρθει εύκολα σε αυτή τη στιγμή, καθώς όσοι προσπαθείτε να μοιραστείτε με την ανάγκη πρέπει επίσης να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί για να λάβετε αυτό που προσφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Αυτή τη στιγμή, έχετε ένα επεκτατικό μυαλό και επιθυμείτε να εξερευνήσετε πολλές διαφορετικές οδούς που θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε το μυαλό και το πνεύμα σας. Είστε μεταξύ δύο άκρων και ακούγοντας πάρα πολλές διαφορετικές απόψεις αντί να εμπιστεύεστε τη δική σας διαίσθηση και τι γνωρίζετε ότι πρέπει να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας τώρα. Έχετε τη σωστή ενέργεια για να κάνετε ισχυρό αντίκτυπο, αλλά δεν αισθάνεστε τόσο σίγουροι όσο θα έπρεπε. Πιστέψτε στον εαυτό σας και όλα θα μπουν στην θέση τους.

ΣΚΟΠΡΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Είστε αντιμέτωποι με μια επιλογή τώρα. Αυτό σχετίζεται με την αναζήτηση μια πορείας οικονομικής ανησυχίας ενάντια σε εκείνη της καλλιέργειας του πνεύματος σας και κάνοντας αυτό που πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους για χάρη της εσωτερικής σας ελευθερίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Η συνείδησή σας οδεύει σε ένα μόνο σημείο και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να δείτε το δρόμο σας στην επόμενη σημαντική φάση της ζωής σας. Οι σχέσεις, ιδίως, θα πρέπει να αλλάξουν, αν πρόκειται να μπορέσετε να προχωρήσετε προς μια νέα κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Μια σύντομη επαφή με έναν παλιό φίλο θα μπορούσε να φέρει παρηγοριά και περισσότερη αισιοδοξία κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Η επικοινωνία θα είναι ισχυρή αλλά, δυστυχώς, η σύνταξη λεκτικών γραμμάτων των συναισθημάτων σας μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη. Ίσως δεν χρειάζεται να διατυπώσετε μερικές λέξεις, καθώς υπάρχει μια αμοιβαία κατανόηση που ξεπερνά τα όρια της γλώσσας.Αν είστε ήδη σε μια σχέση, αυτό μπορεί απλώς να σημαίνει την εμβάθυνση των δεσμών της αγάπης και την αίσθηση της ασφάλειας που καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον καλύτερα και καλύτερα όσο περνάει ο καιρός.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, πολλές πτυχές της ζωής σας, και ιδιαίτερα εκείνες που είναι κάπως βυθισμένες στο υποσυνείδητό σας, θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.Μπορεί να μην υπάρχει κανένας λόγος αλλά θα επηρεάσει τις σχέσεις σας και αν δεν είστε σε επαγρύπνηση, αυτό θα σας προκαλέσει προβλήματα ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα