Προβλέψεις Δευτέρα 27 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν κάποιος από το στενό σας περιβάλλον ζητά την προσοχή και τη βοήθειά σας, μη διστάσετε να τη δώσετε. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα και το πρόγραμμά σας, αλλά είναι σημαντικό να είστε εκεί και η χαρά που θα πάρετε θα σας αποζημιώσει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όταν βάζετε κάτι σκοπό, ποτέ δεν το κάνετε ελαφρά τη καρδία. Έτσι κι αυτή τη φορά έχετε πολύ συγκεκριμένο

στόχο, αλλά και ένα πολύ συγκεκριμένο επίσης πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να τον φτάσετε. Όσο πιο οργανωτικοί είστε τόσο πιο γρήγορα θα τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ίσως ακούσετε παράπονα από στενό φιλικό ή οικογενειακό σας πρόσωπο, αλλά πριν εκνευριστείτε ζυγίστε τα μέσα σας και δείτε μήπως σε κάποια σημεία έχει δίκιο και πρέπει και εσείς να αλλάξετε κάποια πράγματα στις συμπεριφορές ή τις προτεραιότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μην επηρεάζεστε από ανθρώπους που έχουν την τάση να γίνονται «αυλή» και να σας λένε μόνο αυτά που θέλετε να ακούσετε. Μερικές φορές αυτοί που μας αγαπάνε πραγματικά είναι αυτοί που θα μας πουν και τα λάθη μας ή αυτά που θεωρούν πως δεν κάνουμε σωστά για να διορθωθούμε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Πολλές φορές έχετε ως τακτική πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, αλλά μήπως αυτό δεν είναι κάτι που έχει το ίδιο αποτέλεσμα σε όλες τις περιστάσεις; Στον εργασιακό χώρο, τουλάχιστον, καλό είναι να κρατήσετε τους τόνους χαμηλά αν προκύψουν αντιπαραθέσεις. Οι συγκρούσεις δεν θα σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μπορεί η εβδομάδα να ξεκινά μόλις σήμερα για τους περισσότερους, αλλά για κάποιους από εσάς το Σαββατοκύριακο και η αργία δεν είχαν την αναμενόμενη ξεκούραση. Κάντε λίγο υπομονή και προσπαθήστε να δείχνετε ευδιάθετοι και διαλλακτικοί γιατί αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και έτσι η σημερινή μέρα, παρά τις μικροαναποδιές που μπορεί να εμφανιστούν θα δείτε πως θα βοηθήσει στο να έρθουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που είναι σημαντικά και τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να έχουν «κολλήσει». Η υπομονή δεν είναι το φόρτε σας, αλλά θα χρειαστεί να την επιστρατεύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ότι δεν λύνεται κόβεται, έτσι μετά από μια σειρά προσπαθειών να διορθώσετε κάποια δεδομένα που δεν σας ικανοποιούν πια, αποφασίζετε απλά να αλλάξετε κάποια δεδομένα. Οι μεγάλες αλλαγές –ειδικά σε πράγματα που υπήρξαν για καιρό σταθερά- δεν είναι εύκολες, όμως η αναβλητικότητα δεν θα σας οδηγήσει πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είστε ονειροπόλοι, αγαπάτε την περιπέτεια αλλά έχετε και πολύ δυνατή θέληση που γίνεται σύμμαχος επιτυχίας. Έχετε μια λάμψη και μια αυτοπεποίθηση που σας κάνουν να ξεχωρίζετε και όταν τα κέφια σας είναι καλά όλο αυτό το… απαστράπτον εφέ είναι πιο έντονο. Τα καλά νέα είναι πως πλέον έχετε τα κέφια σας και αυτή θα είναι η αφετηρία να κάνετε μικρά θαύματα σε όλους τους τομείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν κάποιοι νιώθετε πως προσπαθούν να σας καλοπιάσουν και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας, φανείτε επιφυλακτικοί μας τους, ειδικά αν δεν τους ξέρατε κι από χθες. Ο καλύτερος τρόπος για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές είναι να φιλτράρετε όλα όσα ακούτε και να τεστάρετε τους ανθρώπους πριν τους βάλετε στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μέσα σε ένα γενικότερα δύσκολο κλίμα, η επιμονή, η υπομονή και η εργατικότητά σας έχει ανταμειφθεί και έχετε ξεχωρίσει. Αυτή η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη καθώς θα σας δώσει μια σειρά από ευκαιρίες για να αποδείξετε τι αξίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κάποιοι από εσάς χρειαστεί να αποδείξουν το δίκιο τους ή να υποστηρίξουν τα συμφέροντά τους πάνω σε μια διαφωνία. Μπορεί αυτό να σας αναστατώσει, αλλά ουσιαστικά θα βγει προς όφελός σας και θα σας αποδείξει πως είστε πολύ καλοί στα επιχειρήματα και τις διαπραγματεύσεις.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Δευτέρα 27 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα