Προβλέψεις Δευτέρα 25 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα παρουσιαστούν πολλές δυσκολίες και αναβολές στο πρόγραμμά σας, όμως επιστρατεύστε την αισιοδοξία σας και όλα θα φτιάξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα σας συμβουλεύουμε να μείνετε όσο μπορείτε πιο μακριά από άτομα που σας χαλάνε τη διάθεση και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε το τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα προκύψει ένα οικογενειακό θέμα που θα χρειαστεί άμεση λύση. Προτιμήστε το διάλογο και μείνετε μακριά από εντάσεις και τσακωμούς γιατί θα βγείτε

οι χαμένοι της υπόθεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα παρασκήνιο στη δουλειά σας που θα το μάθετε αργά θα σας αναστατώσει και θα σας εκνευρίσει. Προτιμήστε να μιλήσετε μόνο μέσα από όσα κάνετε και μην εμπλακείτε σε εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα τα πράγματα που θέλατε και περιμένατε τόσο καιρό δεν θα βγουν και αυτή η καθυστέρηση θα σας στενοχωρήσει. Κάθε εμπόδιο όμως να ξέρετε πως είναι πάντα για καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θέλετε να βγάλετε την ημέρα χωρίς εντάσεις και τσακωμούς, είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω κάθε φορά που κάποιος σας φτάνει στα όριά σας, ή να μετράτε από μέσα σας μέχρι το εκατό.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε στην άκρη κάθε κίνηση που εμπεριέχει ρίσκο και βαδίστε μόνο με τη λογική. Προσοχή στην υγεία σας και στα οικονομικά σας που τελευταία δεν λένε να καλυτερεύσουν με τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να πραγματοποιήσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Μην δίνετε σημασία σε άτομα που δεν αξίζουν και μην βγείτε για ψώνια -θα χαλάσετε πολλά σε άσκοπες αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε πολλές από τις εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε αυτό το κακό να μην ακούτε τις απόψεις των άλλων και να γίνεστε κουραστικοί με τη συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα σας συμβουλεύουμε να αφήσετε στην άκρη όλα όσα σας απασχολούν και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει πολύ.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε αυτό το μοναδικό χάρισμα να τραβάτε προς το μέρος σας ανθρώπους και να τους γοητεύετε. Σήμερα ένας φίλος σας θα χρειαστεί τη βοήθειά σας. Μην του την αρνηθείτε!

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα