Προβλέψεις Δευτέρα 2 Οκτωβριου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Σήμερα πρέπει να κάνετε υπομονή επειδή αυτή είναι μια κακή μέρα για να ρωτήσετε τα αφεντικά, τους γονείς αν θέλετε κάποια χάρη ή άδεια ή έγκριση για κάτι. Η απάντησή τους μάλλον θα είναι αρνητική. Προσπαθήστε, λοιπόν, σήμερα να μείνετε ψύχραιμοι και από αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Μπορεί να έχετε αυξημένες ευθύνες σήμερα με τα παιδιά, τις κοινωνικές καταστάσεις ή τον αθλητισμό. Ναι, αυτό είναι ένα βάρος και δεν μπορείτε καν να λάβετε βοήθεια από κάποιον μεγαλύτερο ή κάποιο άτομο

σε θέση εξουσίας. Να είστε υπομονετικοί. Χειριστείτε τα πράγματα μόνοι σας και θα τα καταφέρετε.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Σήμερα ο ηγέτης σας, ο υδράργυρος, βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, ο οποίος εντείνει τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους στενούς φίλους. Γνωρίζοντας αυτό προσπαθήστε να μην πιέζετε καταστάσεις. Μην ζητάτε ευχές. Μην απαιτείτε. Απλά φροντίστε να είστε ήρεμοι.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Είναι εύκολο να πέσετε σήμερα σε κατάσταση ανησυχίας. Τα περισσότερα από τα πράγματα που όλοι ανησυχούν ποτέ δεν συμβαίνουν! Ωστόσο, προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην σας πιάνει πανικός. Να θυμάστε ότι με σωστό πρόγραμμα θα αντεπεξέλθετε όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας!

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Μπορεί να αισθάνεστε σήμερα ανήσυχοι και να έχετε έντονο άγχος. Μην ανησυχείτε γιατί αυτό είναι προσωρινό. Ξέρετε ότι αισθάνεστε αισιόδοξοι για τη ζωή σας και το επόμενο διάστημα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν και θα πραγματοποιήσετε κάποιο όνειρο σας! Και τα μέλη της οικογένειας θα είναι γενναιόδωρα και υποστηρικτικά μαζί σας.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Τα σχέδιά σας ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σήμερα εμπόδια, ειδικά στο σπίτι ή με ένα παλαιότερο μέλος της οικογένειας (όπως ένας γονέας). Αλλά αυτό είναι μέσα στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων. Δεν είναι τίποτα που δεν μπορείς να χειριστείς. Ξεπεράστε τυχόν προβλήματα και δουλέψτε για το τι μπορείτε να κάνετε, επειδή τρεις πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο σας δίνοντάς σας ένα πλεονέκτημα!

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Είναι περίεργο. Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας, που είναι μια εξουσιοδοτική επιρροή που συμβαίνει για τέσσερις εβδομάδες μόνο μια φορά το χρόνο. Μπορείτε να προσελκύσετε ευνοϊκές καταστάσεις και ανθρώπους με το μέρος σας. Παρ ‘όλα αυτά, σήμερα αισθάνεστε ότι κάτι σας ανησυχεί. Καταμετρήστε το. Πηγαίνετε με το τι λειτουργεί.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Ένας φίλος μπορεί να σας επικρίνει σήμερα ή να είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσετε. Αυτό είναι απογοητευτικό και ίσως ενοχλητικό. Αλλά τίποτα δεν είναι τέλειο στις σχέσεις μας με κανέναν γιατί η ζωή δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Συγχωρήστε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας για ασήμαντα πράγματα.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Αυτή είναι μια κακή μέρα για να φτιάξετε το βήμα σας σε έναν προϊστάμενο, έναν αρχηγό ή έναν γονέα. Μη ζητάτε ευχές, άδεια ή έγκριση. Αναβάλετε αυτό για μια άλλη μέρα – ίσως μια άλλη εβδομάδα. Αν και η Τετάρτη φαίνεται αρκετά καλή μέρα. Δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα και πράξτε αναλόγως.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Ίσως να είναι εύκολο να μελετήσετε σήμερα επειδή εστιάζεστε σε γεγονότα και σοβαρές καταστάσεις. Ωστόσο, οτιδήποτε σχετίζεται με το ταξίδι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις εκδόσεις, την ιατρική και το νόμο θα αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει όπως θέλατε. Θα υπάρξουν εμπόδια. Να θυμάστε τα εμπόδια υπάρχουν για να τα ξεπερνάμε.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Οι συζητήσεις σχετικά με τα κοινά ακίνητα, τους φόρους, τα χρέη ή τους πόρους που ανήκουν σε κοινοπραξίες ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν σήμερα. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Άλλοι μπορεί να διαφωνούν μαζί σας. Θέστε αυτά τα θέματα στην άκρη μέχρι τουλάχιστον την Τετάρτη. Εργαστείτε σε κάτι άλλο.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Κρατήστε τα πράγματα ελαφριά σήμερα επειδή οι συζητήσεις με τα αφεντικά, τους γονείς και τους στενούς φίλους δεν θα είναι εύκολες. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας αποθαρρύνουν. Επομένως, μείνετε ψύχραιμοι και εστιάστε σε κάτι άλλο και πετύχετε όσο μπορείτε.

Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Είσαι ερωτευμένη με άνδρα Ιχθύ; Δες τι πρέπει να προσέξεις στο σεξ!

Keywords
Τυχαία Θέματα