Προβλέψεις Δευτέρα 1η Μαίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ο μήνας ξεκινά πολύ διαφορετικά από ότι συνήθως με νέες παραστάσεις και εμπειρίες και αυτό σας δίνει και έξτρα ενέργεια για να ξεκινήσεις η εβδομάδα σας και πιο δυναμικά. Θέλετε να αναπληρώσετε όσα έχετε στερηθεί τελευταία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν σας αρέσει να κάνετε παρέες από ανάγκη, αλλά από επιλογή. Μπορεί στη δουλειά να είστε πολύ καλοί διπλωμάτες, αλλά στη ζωή δεν θέλετε να κάνετε εκπτώσεις στις πραγματικές σας επιθυμίες.

Η ημέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε όσου πραγματικά θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Σας έχει λείψει η αίσθηση ελευθερίας και ανεμελιάς και η ημέρα θα σας δώσει μια τέτοια ευκαιρία. Ο μήνας ξεκινά με θετικές σκέψεις, νέα όνειρα, συνειδητοποιημένες αποφάσεις, καλές συμμαχίες και ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Τι άλλο θέλετε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η ενδοσκόπηση πάντα κάνει καλό, ειδικά στην περίπτωσή σας. Έχετε παρασυρθεί από την ταχύτητα με την οποία έχουν εξελιχθεί κάποια πράγματα και ουσιαστικά δεν έχετε προλάβει να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό. Μετρώντας τα σωστά και τα λάθη σας θα κάνετε καλύτερο προγραμματισμό για το μέλλον.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα ξεκαθαρίσματα όταν δεν γίνονται πάνω σε εντάσεις –με κίνδυνο να πείτε πράγματα που δεν πιστεύετε- συνήθως είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικά. Ο μήνας ξεκινά με τη διάθεση να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους και να δώσετε σε κάποιους να καταλάβουν τι θέλετε από τη ζωή σας και τι όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η πρώτη μέρα του μήνα είναι ηλιόλουστη από κάθε άποψη. Μπορεί να μην λείπουν οι υποχρεώσεις και το πρόγραμμα για πολλούς από εσάς, αλλά οι προσπάθειες και οι κόποι σας έχουν αναγνωριστεί και όλα δείχνουν πως οι επόμενοι μήνες θα σας φέρουν μόνο ευχάριστα νέα. Απολαύστε τις στιγμές με αγαπημένους και κάντε όμορφα σχέδια.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποια ερωτηματικά σας δημιουργούνται σχετικά με τις προοπτικές που έχει η ερωτική σχέση την οποία έχετε επιλέξει να υπάρχει στη ζωή σας. Μην ωραιοποιείτε καταστάσεις, αλλά ούτε και να τις κάνετε πιο δραματικές από ότι πραγματικά είναι. Είστε ρεαλιστές, δείτε την κατάσταση ως έχει και ζυγίστε το πόσο σημαντική είναι για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η κόντρα ή η διαφωνία με έναν άνθρωπο από το στενό σας περιβάλλον σας στενοχωρεί –περισσότερο γιατί δεν μπορείτε μέσα σας να τη δικαιολογήσετε απόλυτα και θεωρείτε πως δεν έχετε κάνει κάτι λάθος. Όμως, έχετε αφήσει τον άμεσα εμπλεκόμενο να σας εξηγήσει τι ακριβώς νιώθει και γιατί έχετε βρεθεί «απέναντι»;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αβεβαιότητας και ψυχολογικών σκαμπανεβασμάτων ο μήνας μπαίνει καθησυχαστικά και γλυκά με εσάς να νιώθετε καλύτερα και να πατάτε πιο γερά στα πόδια σας. Οι προτάσεις συνεργασιών που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό μπορεί να σας φέρουν έξτρα εισόδημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Τα προσωπικά σας μετά από καιρό έχουν μπει ξανά στο προσκήνιο και έχουν γίνει αισθητά πιο… πικάντικα. Πέρα από την περιπέτεια που μπορεί να σας εξιτάρει, υπάρχει και προοπτικές για κάτι πιο σταθερό και με μέλλον. Μην αγνοείτε την ανάγκη σας για σταθερότητα και εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η εβδομάδα ξεκινά καλά και παρά τις μικροαναποδιές που εμφανίστηκαν –και με το πείσμα σας καταφέρατε να ξεπεράσετε- όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα όλα αυτά που σας άγχωναν θα μπουν σιγά-σιγά στη θέση τους, εδραιώνοντας όσα έχετε ήδη κατακτήσει και βάζοντας τη βάση για ακόμα καλύτερες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Όταν βάζετε κάτι στο μυαλό σας και το κυνηγήσετε με όλο σας το είναι, το πιθανότερο είναι να τα καταφέρετε και να ξεχωρίσετε. Μην επηρεάζεστε από κάποιους που θέλουν να σας κρατήσουν πιο πίσω από εκεί που αξίζετε γιατί ίσως έτσι τους βολεύει.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Δευτέρα 1η Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα