Προβλέψεις Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Μπορεί να θέλετε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες στην εργασία σας.Νιώθετε άνετα ανάμεσα στον κοινωνικό σας κύκλο αλλά δένεστε πολύ παραπάνω συναισθηματικά με κάποιο από αυτά τα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μπορείτε να εμπνευστείτε και να ονειρευτείτε μια καλύτερη ζωή για τον εαυτό σας.Έχετε κάποιες ειδικές δεξιότητες στο χώρο εργασίας και μπορεί να είστε σε θέση να βοηθήσετε κάποιον να ολοκληρώσει ένα έργο.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Θα πρέπει να είστε σε θέση να προβλέψετε εύκολα το αποτέλεσμα μιας σχέσης, εξετάζοντας

προσεκτικά τις καταστάσεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Τα μοντέλα που έχετε χρησιμοποιήσει ενδέχεται να μην ταιριάζουν στην πρακτική εφαρμογή. Βρείτε τη δική σας αλήθεια. Να είστε υπομονετικοί στην επίτευξη των ονείρων και των φιλοδοξιών σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρχε σχετικά με τα οικονομικά που είχατε στο παρελθόν μπορεί να αρχίσει να επιλύεται με νέες προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Μπορείτε να απολαύσετε με τόλμη ό, τι συμβαίνει και να έχετε σίγουρα καλά αποτελέσματα, ακόμα κι αν δεν ξέρετε από πού προέρχονται. Μπορεί να έχετε κάποια σωματική ενόχληση καλό θα είναι να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Μην αφήστε τον δισταγμό να σας κρατήσει πίσω από αυτό που πρέπει να γράψετε ή να πείτε σε κάποιον. Να είστε τολμηροί σε αυτά που πρέπει να πείτε και να κάνετε.Μπορεί να χρειαστεί να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Η κρίση σας είναι σωστή αυτή τη στιγμή, ώστε να εμπιστεύεστε τα ένστικτα σας,όπως αν συναντήσετε κάποιον και δεν αισθάνεστε άνετα μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Θα μπορούσατε να είστε υπερβολικοί, ώστε να προσπαθήσετε να μετρήσετε όλα όσα κάνετε καθώς και αυτά που λέτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Μερικές φορές προσπαθώντας να πείτε στους άλλους τι να κάνουν, παρόλο που γνωρίζετε ότι με το να το κάνετε αυτό, θα τους εκνευρίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Η Σελήνη και ο Πλούτωνας εντείνουν την επιθυμία σας για υλικά αγαθά, αλλά δεν πρέπει να παίξετε το παιχνίδι σύγκρισης. Ναι, επιδιώκετε να έχετε περισσότερα, αλλά να είστε ευγνώμονες για αυτά που έχετε ήδη.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Θα εργάζεστε αρκετά σκληρά για να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας πριν από την καθορισμένη προθεσμία.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα