Προβλέψεις 12 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)
Έχετε το πράσινο φως τώρα για να προχωρήσετε σε ένα σχέδιο ή μια συμφωνία. Εάν τα προσωπικά ή επιχειρηματικά θέματα είναι για εσάς ένα μεγάλο βάρος μάλλον πρέπει να ασχοληθείτε με αυτά και να βρειτε τις κατάλληλες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)
Θα μπορούσατε να αισθανθείτε κάπως απογοητευμένοι από τις οικονομικάς σας και αυτό οφείλεται

απο την επιρροή του Κρόνου στη Σελήνη.Ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να είναι επίμονο, αν και πιθανότατα όχι σοβαρό θα είναι περισσότερο ενοχλητικό από οτιδήποτε άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)
Η πρόσφατη πανσέληνος σας προκάλεσε να στρέψετε την προσοχή σας στην επιτυχία, τα χρήματα και την εξουσία.Μια σχέση που δεν είναι πλέον απαραίτητη μπορεί να έχει φτάσει στο τέλος της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)
Ενδεχομένως να ενδιαφέρεστε για τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και της διατροφής σας σήμερα. Έτσι θα μπορούσε να είναι μια εποχή όπου θα αρχίσετε να βελτιώνετε τις δικές σας διατροφικές συνήθειες και να αλλαξετε τον τρόπο ζωης.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)
Αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζετε τα βαθύτερα συναισθήματα, τις ανασφάλειες και τις καταστροφικές σας τάσεις. Μια νέα άποψη θα σας επιτρέψει να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, όπως τα κρυμμένα κίνητρα ή τα συναισθηματικά τραύματα των δικών σας ή των άλλων ανθρώπων. Αυτή είναι η ώρα να εγκαταλείψουμε τις εμμονές, τις ζήλιες και άλλες συναισθηματικά καταστροφικές συμπεριφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)
Είστε ευχαριστημένοι με όσα έχετε κάνει μεχρι στιγμης στην ζωής σας. Αυτή η αυξημένη αυτοπεποίθηση και τα καλά συναισθήματα για τον εαυτό σας σας βοηθούν να κάνετε μια καλή εντύπωση στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)
Αυτή είναι μια καταπληκτική περίοδος για να δείτε την αγάπης ως αποτέλεσμα της διέλευσης της Αφροδίτης στο δωδέκατο οίκο σας. Μπορεί να προσφέρετε και να λαμβάνετε πραγματική συμπόνια και γενναιοδωρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)
Μια κατάσταση που μπορεί να έχει μερικές διαφορετικές πλευρές θα σας κάνει να νιώθετε πολύ καλά και ότι οι αδυναμίες σας απαιτούν μια διαφορετική προσέγγιση. Υπάρχει μια τάση για εγωκεντρική τάση, η οποία θα κυριαρχεί στις ρομαντικές υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)
Έχετε μια έκρηξη ενέργειας και είστε πιο έντονοι, τολμηροί, δυναμικοί και ανυπόμονοι αυτή τη στιγμή. Νιώθετε φιλόδοξοι και ικανοί να κάνετε πολλά και να αντιμετωπίσετε επιτυχώς τις οποισδήποτε προκλήσεις. Έχετε σήμερα ένα επαναστατικό πνεύμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)
Μια νέα επιχειρηματική συνεργασία θα μπορούσε να προκύψει, αλλά θα υποστεί έντονα σκαμπανεβάσματα όπως φαίνεται από τη συνεχιζόμενη κινητικότηρα του Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)
Τα χρήματα και η χρήση τους ή μάλλον το πως θα το διαχειριστείτε είναι στην πρώτη γραμμή σήμερα. Έχετε αρχίσει και ξοδεύετε περισσοτερα απ’ όσα θα έπρεπε.Η υπομονη που θα εχετε θα σας ανταμίψει μιας και έρχονται έρχονται καλές εποχές τώρα με την άμεση διέλευση του Δία στο δέκατο οίκο σας που αφορά τα επαγγελματικά σαα εμφανίζονται ορισμένες απροσδόκητες αλλά θετικές εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)
Εάν είστε παντρεμένοι ή έχετε σχέση, είναι πιθανό ότι θα πείτε στον σύντροφο σας καποια πράγματα που θα θέλατε να αλλάξετε στη σχέση σας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Keywords
Τυχαία Θέματα