«Πρωινό μας»: Αυλαία για την εκπομπή της Φαίης -«Έζησα την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου»

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά της Φαίης στον ΣΚΑΪ μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια καλημέριζε όλους αυτούς τους μήνες τους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» μαζί με την όμορφη παρέα της –Αφροδίτη Γραμμέλη, Έλενα Χριστοπούλου, Νίκο Γεωργιάδη και Άγγελο Βουράκη.

Σήμερα Παρασκευή 7/7 το «Πρωινό μας» έριξε αυλαία. Η Φαίη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη σεζόν.

View this
post on Instagram

A post shared by Πρωινό Μας (@prwinomas)

Με βαθιά συγκίνηση, μάλιστα, εξομολογήθηκε πως αυτή την χρονιά έζησε την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της και δεν έκρυψε την χαρά της που από αύριο θα ξεκινήσει τις βουτιές της στις παραλίες.

«Τελευταία εκπομπή σήμερα και σκεφτόμουν πάλι τα ίδια… Είναι αυτές οι μέρες συναισθηματικά φορτισμένες και είπα έτσι αυθόρμητα όπως μας βγαίνει, να πούμε το καλό καλοκαίρι. Να ευχαριστήσω το υπέροχο κοντρόλ και όλη την παρέα των τεχνικών», είπε αρχικά.

View this post on Instagram

A post shared by Πρωινό Μας (@prwinomas)

«Θα θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα μεγάλο ευχαριστώ. Καλό καλοκαίρι σε όλους! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να κλείσουμε με κάτι πολύ σημαντικό, να σας ευχαριστήσω όλους για αυτό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ, κρατάω αυτή τη στιγμή που είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου και έζησα εδώ.

Έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο Make A Wish. Κάποια πράγματα δεν γίνονται για τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά έχουν και ουσία. Με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που ήσασταν μαζί μας και δίπλα στο Make A Wish, δίπλα στα παιδιά. Αυτό ήταν για μένα το πιο σημαντικό. Καλό καλοκαίρι Πολλά φιλιά», κατέληξε συγκινημένη.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι εύκολος στις επαφές του»

Μαύρο Ρόδο: Απογοητευμένο το Twitter με το φινάλε – Αποθέωση για την Ελένη Καρακάση

Keywords
Τυχαία Θέματα