Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη: «Η Ελένη σήκωσε το φρύδι και μου είπε…»

Είναι από τους ανθρώπους που βγήκαν πολλές φορές και δήλωσαν ότι η συνεργασία του με την Ελένη ”έληξε”με τον καλύτερο τρόπο και ότι του έφερε… γούρι! Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Youweekly και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμφωνία με την Ελένη αλλά και την στιγμή που κατάφερε να τη ”φουντώσει’!
«Ουσιαστικά, στον Alpha συνέχισα να μένω λόγω της Ελένης. Έδωσα χέρια και δεν χρειάστηκε να ψάξω καν τους όρους του συμβολαίου. Από τη στιγμή που μιλάω εγώ μαζί της θεωρώ ότι είμαι καλυμμένος, οπότε

με την ίδια λογική από τη στιγμή που συζητήσαμε μαζί και είδαμε ότι οκ, ας το αφήσουμε φέτος, δεν υπήρχε περίπτωση εγώ να σταθώ πάνω στο συμβόλαιό μου και να πω «α, όχι, εγώ έχω υπογράψει». Το θέμα είναι να τα βρεις με αυτόν που θα συνεργαστείς και να πεις «πάμε να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο», αποκάλυψε. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει σε προηγούμενη συνέντευξη του για το μήνυμα που έστειλε λίγο μετά το τέλος της συνεργασίας του και της είπε ότι του έφερε γούρι: «Εννοείται, και της το έστειλα και σε μήνυμα. Μα μου το είπε και η ίδια: «Ακούω πολύ καλά πράγματα για εσένα και κοίτα να δεις που φεύγοντας από εμένα θα κλείσεις πολύ καλή δουλειά». Και της είπα: «Αν το κλείσω, θα είσαι η πρώτη που θα ενημερώσω», όπως κι έγινε».

Τέλος ο Λιανός ρωτήθηκε για το πως είναι η Ελένη πίσω από τις κάμερες, αν είναι απαιτητική και αν της ”γυρνάει το μάτι”. Τότε εξομολογήθηκε: «Όλοι έχουμε μια τέτοια στιγμή να θυμόμαστε από την Ελένη. Ακόμα τη θυμάμαι, ενώ είχαμε δώσει τα χέρια να συνεργαστούμε πριν δύο χρόνια και της είπα παράλληλα για δύο ακόμα προτάσεις που προέκυψαν, να σηκώνει το φρύδι και να μου λέει: «Τι είπες; Σκέψου ξανά αυτό που μόλις είπες, δώσαμε χέρια, ο λόγος μας είναι συμβόλαιο!» Τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα