Πρω1νό: Όσα είπαν για το νέο παιχνίδι επιβίωσης του Ant1 – Ποια ονόματα ακούγονται;

Σήμερα στο Πρω1νό, η παρέα σχολίασε και παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. Ο τίτλος του είναι “I am celebrity get me out of here“, και τα τελευταία 14 χρόνια είναι το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα στη Βρετανία.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο φορμάτ, έχουμε να κάνουμε με 12 celebrities που τους ρίχνει η… τηλεοπτική τους μοίρα μέσα στη ζούγκλα

κι εκεί ανάμεσα στα άγρια ζώα, καλούνται να επιβιώσουν για 12 εβδομάδες. Οι διάσημοι ζουν στη ζούγκλα και έρχονται αντιμέτωποι με προκλήσεις όπως το να φάνε μια κατσαρίδα, να αντέξουν να βάλουν το κεφάλι τους μέσα σ ένα κουτί με ακρίδες ή να μπουν σε μια καλύβα γεμάτη φίδια!

To Ι am celebrity get me out of here θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες και ήδη έχουν έρθει σε συζητήσεις αρκετά ονόματα της showbiz.Σύμφωνα με πληροφορίες, Κώστας Μαρτάκης, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη είναι, χώρις ακόμα να είναι επιβεβαιωμένο, ανάμεσα σε εκείνους που θα ταξιδέψουν μέχρι τη Ν. Αφρική, ενώ υπάρχουν σκέψεις να το παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

The post Πρω1νό: Όσα είπαν για το νέο παιχνίδι επιβίωσης του Ant1 – Ποια ονόματα ακούγονται; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα