Πρω1νό: Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη-Όλγας Πηλιάκη στο αεροδρόμιο (VIDEO)

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε η κάμερα του Πρω1νού τα ξημερώματα του Σαββάτου περιμένοντας τον Στέλιο Χανταμπάκη να εμφανιστεί στην αίθουσα αφίξεων!

Στο αεροδρόμιο βρισκόταν όπως ήταν αναμενόμενο η σύζυγος του, Όλγα Πηλιάκη, αλλά και οι κολλητοί του φίλοι, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Σιδεράτος και Δημήτρης Αλεξάνδρου! Ο πρώην παίκτης του Survivor φανερά καταβεβλημένος από το ταξίδι απάντησε

σε μερικές από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων! Για το πολυσυζητημένο post που διέγραψε στο οποίο ”κάρφωνε” την παραγωγή του παιχνιδιού είπε: «Αυτοί που έπρεπε να το πάρουν το πήραν… Εγώ αποχώρησα πλέον από το παιχνίδι. Για εμένα αποτελεί παρελθόν το παιχνίδι».

Η Όλγα Πηλιάκη είπε στους δημοσιογράφους όσο τον περίμενε: «Περιμένω με πολλή αγωνία… Έχουν περάσει δυόμιση μήνες… Δεν θέλω να πω τίποτα περί Survivor… Είχαμε κάποια επαφή… Έμεινε κάποιες μέρες εκεί γιατί έπρεπε. Δεν νομίζω ότι το είδε ως διακοπές!».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό: Η Έλλη Κοκκίνου αποκαλύπτει on camera την ηλικία της- Τα σχόλια της ομάδας!

The post Πρω1νό: Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη-Όλγας Πηλιάκη στο αεροδρόμιο (VIDEO) appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα