Πρω1νό: Η καθημερινότητα της Έφης στις φυλακές – Έκλεψε ρούχα και πέρασε πειθαρχικό

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήρε την απόφαση να κινηθεί στα αστικά δικαστήρια και να ζητήσει χρηματική αποζημίωση από την Έφη, που της επιτέθηκε με το βιτριόλι τον Μάιο του 2020.

Σύμφωνα με το Πρω1νό, πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ολοκλήρωσε το δέκατο χειρουργείο, κατά το οποίο ο γιατρός χρησιμοποίησε στο πρόσωπό της δέρμα από το κεφάλι της, προκειμένου να καταφέρει να καλύψει τις ουλές. Μάλιστα, σε περίπου έναν μήνα η ίδια θα κάνει το ενδέκατο χειρουργείο.

Όσον αφορά στην Έφη βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές της Θήβας με ποινή κάθειρξης 15 ετών για απόπειρα

ανθρωποκτονίας. Η Κέλλυ Χεινοπώρου μίλησε με συγκρατούμενές της κι όλες παρουσιάζουν μια γυναίκα ψυχρή, που δεν μιλάει ποτέ για την υπόθεσή της ενώ έχασε και τα μεροκάματα που έκανε.

Η ίδια είχε περάσει από το πειθαρχικό, καθώς έκλεψε ρούχα από την αποθήκη. Λόγω αυτής της κλοπής πάρθηκε η απόφαση να μην εργαστεί ξανά στις δουλειές της φυλακής.

Παράλληλα, στο Πρω1νό μίλησε η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, η οποία κρατείται στις ίδιες φυλακές με την Έφη, και αποκάλυψε πως η Έφη δεν σταματά να περιποιείται την εμφάνισή της, να βάφεται και να προσέχει τη σιλουέτα της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μαντώ Γαστεράτου: Αυτή θα είναι η νονά του δεύτερου μωρού της

 X Factor: Όνομα – έκπληξη αναλαμβάνει την παρουσίαση του μουσικού show

 Αθηνά “New York”: Έτσι επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα