Πρεμιέρα για το “Mega Star”: Η έναρξη με την Μαντώ Γαστεράτου και οι ευχές των καλλιτεχνών!

Το Mega Star, η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα, έκανε πρεμιέρα σήμερα με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Η γνωστή παρουσιάστρια καλησπέρισε τους τηλεθεατές, λέγοντας πως «μπήκα με το δεξί. Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Καλώς ήρθατε στο Mega Star. Τώρα βέβαια θα μου πεις, προκατάληψη που μπήκα

με το δεξί, σε μια τέτοια εκπομπή που μετράει 22 ολόκληρα χρόνια συνεχόμενης πορείας, δεν τα λες και λίγα. Εμείς επιστρέψαμε ανανεωμένοι και θα σας πω και δύο – τρία λόγια στη συνέχεια για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμούνται οι παλαιότεροι», ενώ στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τον Dj Αντώνη Δημητριάδη.

Μάλιστα, στην έναρξη της εκπομπής διάφοροι καλλιτέχνες έδωσαν τις ευχές τους για την πρεμιέρα της εκπομπής. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Φουρέιρα, τις Μέλισσες, την Έλενα Παπαρίζου, την Τάμτα, τον Snik, τον Toquel, τον Mad Clip και την Josephine.

Ακόμη, προβλήθηκε και ένα βίντεο με διάφορες στιγμές του Mega Star από το παρελθόν. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως από την μουσική εκπομπή πέρασαν συνολικά 7 παρουσιάστριες, με μακροβιότερη την Ναταλία Γερμανού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την έναρξη:

Διαβάστε περισσότερα:

Λευτέρης Σουλτάτος: Δείτε σε ποια εκπομπή έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση – Ο λόγος που δεν είδαμε την Βάσω Λασκαράκη

The Bachelor: Η σπόντα της Αντζελίνας στη Νικολέττα μετά το τέλος του τελικού

The Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου στην πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση ως ζευγάρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα