Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Καρφώνει» τη Super Κική – «Κάποιες φορές η ανοησία καταντάει αηδιαστική»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ενημερώθηκε για τις δηλώσεις της Super Κική σχετικά με τον Σταύρο Ξαρχάκο και ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση στα social media. Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός κατακεραύνωσε την influencer και δεν έκρυψε την ενόχληση και τη οργή του με τα λεγόμενά της.

Να θυμίσουμε πως η Super Κική δήλωσε στο κανάλι της στο youtube:

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”.

Δεν βλέπω κανένα παλικάρι να τραγουδάει, βλέπω έναν μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω με δυο ποτήρια μοσχάτο στον δίσκο. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”.

Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και εγώ πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα…α που έκανε. Πού να καταλάβω εγώ ότι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος «καρφώνει» τη Super Κική

«Μόλις είδα το βίντεο με όσα είπε ένα γνωστό “παρατράγουδο” για τον τιτανοΤΕΡΑΣΤΙΟ Σταύρο Ξαρχάκο, έναν από τους εναπομείναντες θρυλικούς συνθέτες του Ελληνικού τραγουδιού και ένα “βούλωσε το πια” βγήκε αυθόρμητα από το στόμα μου. Κάποιες φορές η ανοησία καταντάει αηδιαστική», έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην ανάρτησή του.

Μόλις είδα το βίντεο με όσα είπε ένα γνωστό “παρατράγουδο” για τον τιτανοΤΕΡΑΣΤΙΟ Σταύρο Ξαρχάκο, έναν από τους εναπομείναντες θρυλικούς συνθέτες του Ελληνικού τραγουδιού και ένα “βούλωσε το πια” βγήκε αυθόρμητα από το στόμα μου.

Κάποιες φορές η ανοησία καταντάει αηδιαστική. pic.twitter.com/tylbvz0ahz

— Poseidonas Giannopoulos (@PosidonasYanno) August 11, 2023

Διαβάστε ακόμα:

 Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι η αστυνομία θα φτάσει στα ίχνη του δολοφόνου του – Οι τελευταίες κινήσεις του 29χρονου

 Γρηγόρης Γκουντάρας: Μουδιασμένος από την τραγωδία στην Ικαρία – «Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς;»

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιο στην Ελεονώρα Μελέτη για την ανανέωση με το MEGA

Keywords
Τυχαία Θέματα