Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Χαμός στο Twitter με την ανάρτησή του για τη Μποφίλιου -«Σήμερα οι fans μού επεφύλασσαν εξευτελισμό»

To βράδυ της Παρασκευής (2/12) ο Ποσειδώνας Γιαννοπούλος έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μέσα από το οποίο σχολίασε τη νέα φωτογραφία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Instagram από το Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέβασε στο προφίλ του την φωτογραφία της τραγουδίστριας και τη συνόδευσε

με το μήνυμά του.

«Παλεύουμε τον “κακό καπιταλισμό” στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;», έγραψε ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα σχόλια.

Σήμερα (3/12), ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ του και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

«Έγραψα ένα χιουμοριστικό tweet για την Μποφίλιου. Σήμερα οι fans μού επεφύλασσαν εξευτελισμό, σεξισμό, κράξιμο περί ομοφυλοφιλίας κλπ. Τόσο δεκτικοί στην άλλη άποψη! Διαπιστώνω ξανά ότι υπάρχει μια νέα φασιστική γενιά η οποία νομίζει ότι είναι προοδευτική επειδή δηλώνει αριστερή», έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν είμαι σε καλή φάση, είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη»

Ντόρα Κουτροκόη: Το μήνυμα στα social media μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ

Ετεοκλής Παύλου: Η συγκινητική ανάρτηση με την 3χρονη κόρη του -«Είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι εντάξει με αυτό!»

Keywords
Τυχαία Θέματα