Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι on camera δηλώσεις μετά το εξώδικο -«Δεν έχω κανέναν λόγο να…»

Η Πόπη Μαλλιωτάκη βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στο προσκήνιο της επικαιρότητας, καθώς έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» πως η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της, λόγω του ότι σκέφτονται με τον γιο της να κάνουν τη ζωή της reality.

Το πρωί της Τρίτης 22/11, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha ότι η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη απέστειλε εξώδικο στην τραγουδίστρια, όπου της απαγορεύει να αναφέρεται στο όνομα του αποθανόντα και πρώην συζύγου

της.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Πόπη Μαλλιωτάκη το βράδυ της ίδιας ημέρες σε βραδινή της έξοδο, η οποία συνοδευόταν από τον γιο της. Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με το εξώδικο και απάντησε: «Δεν μας στεναχωρεί τίποτα! Βλέπεις είμαι μια χαρά, είμαι με το παιδί μου. Περνάω ωραία, περνάω σούπερ! Έχω πολύ καλές σχέσεις με την Αγγελική Ηλιάδη. Δεν έχω κανέναν λόγο να μιλήσω με τη Λίτσα Λαζαρίδη».

Στην εκπομπή το πρωί της Τετάρτης 23/11 μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας Λαζαρίδη, κα Μαυροειδή σχετικά με το εξώδικο που απέστειλαν στην Πόπη Μαλλιωτάκη, τονίζοντας πως το εξώδικο δεν της απαγορεύει να μην αναφέρεται στο όνομα του πρώην συζύγου της, αλλά να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε περί εξωσυζυγικής σχέσης.

«Οι δηλώσεις που έγιναν από τον δικηγόρο της χθες έγιναν αποσπασματικά και επιλεκτικά. Ανέφερε ότι εγώ ανέφερα στο εξώδικο ότι απαγορεύεται να γίνει αναφορά στο επώνυμο του Μπάμπη Λαζαρίδη. Αυτή η φράση δεν υπάρχει καν στο εξώδικο. Ξεκάθαρα αναφέρεται στην επίμαχη δήλωση της εξωσυζυγικής σχέσης που είχε δηλώσει η Πόπη Μαλλιωτάκη σε συνέντευξή της. Της ζητήσαμε να ανακαλέσει τις δηλώσεις της», τόνισε η κα Μαυροειδή.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη σε Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Δεν θα θέλεις ένα ταίρι να σου κρατάει το χέρι;»

“Πάγωσε” η Φαίη με τις περιγραφές της Ευγενίας: «Ο αδερφός μου είναι ακόμα στην “Κιβωτό του Κόσμου” και αυτή τη στιγμή είναι στην απομόνωση»

Αντιγόνη Ψυχράμη: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με την νεογέννητη κόρη της6

Keywords
Τυχαία Θέματα