Πολύ δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σ’ αγαπώ»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών άφησε ο Βαγγέλης Κουτουλέας μετά από «μάχη» με τον καρκίνο, σκορπώντας απέραντη θλίψη στον κόσμο του ελληνικού βόλεϊ.

Ο ίδιος γεννήθηκε στην Καλαμάτα, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ με τη φανέλα του Μεσσηνιακού. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό και ακολούθησαν ο Κτησιφώντας, ο Πανελλήνιος και ο Ιωνικός.

Έπειτα από το τέλος της αθλητικής του καριέρας, εργάστηκε ως προπονητής τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων, ενώ μεγάλη του αγάπη ήταν το μπιτς βόλεϊ όπου και εκεί διετέλεσε τόσο παίκτης όσο και προπονητής.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στη  θλίψη τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς ο Βαγγέλης Κουτουλέας ήταν κουμπάρος της. Η παρουσιάστρια τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Από σήμερα ο κόσμος του βόλεϊ είναι φτωχότερος. Ο κόσμος των καλών και χαμογελαστών ανθρώπων, ολιγαριθμότερος. Είχα την τιμή στη ζωή μου να είμαι αθλήτριά του, φίλη του και κουμπάρα του. Σ’ ευχαριστώ Βαγγέλη μου γιατί μόνο με όμορφες στιγμές έχεις στολίσει τις μνήμες μου. Όμως γιατί τόσο νωρίς, τόσο άδικα, τόσο νέος; Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε θαυμάζω, πόσο σε αγαπώ, πόσο σ’ευχαριστώ. Μόνο τώρα ψελλίζω μουδιασμένη καλό ταξίδι…» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου:

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Η γυναίκα μου έκανε κανονικές γέννες και ήξερε ότι τα μωρά μας είναι νεκρά»

Μαρία Κίτσου: Διάβασε μπροστά στο κοινό το αίτημα του Σ.Ε.Η κατά της αποφυλάκισης του Λιγνάδη

Θανάσης Πατριαρχέας -Βίβιαν Δράκου: Βάφτισαν τις κόρες τους (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα