Πέτρος Πυλαρινός: Απών από το «Καλό Μεσημεράκι» – Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς

Απών από τη σημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» ήταν ο Πέτρος Πυλαρινός. Όπως κάθε μεσημέρι και έτσι και σήμερα, οι Alcatrash έπαιξαν μουσική στην έναρξη της εκπομπής, ωστόσο στη θέση του δημοφιλούς καλλιτέχνη είδαμε τη Βάνια. Η συνεργάτιδα του παρουσιαστή ερμήνευσε μερικά αγαπημένα κομμάτια της, κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Στη συνέχεια, «εισέβαλε» στο πλατό ο Βασίλης Πορφυράκης, σύντροφος και παρτενέρ της Ματίνας Νικολάου στο J2US, ο οποίος ήταν και ο αντικαταστάτης του Πέτρου

Πυλαρινού. Ο Νίκος Μουτσινάς απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή, ωστόσο του ευχήθηκε «περαστικά» και προχώρησε στη ροή της εκπομπής.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Πέτρος Πυλαρινός έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, ανακοινώνοντας πως το αυριανό προγραμματισμένο live του συγκροτήματος αναβάλλεται λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. «Λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας το αυριανό live μας δεν θα γίνει», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα:

 Shaya για «Hi-5»: «Μας διέλυσαν τότε, η εταιρεία μας είπε ότι από αύριο δεν θα έχουμε συμβόλαιο»

 Ελένη Μενεγάκη: Οι on air ευχές στον Άγγελο Λάτσιο για τη γιορτή του -Βίντεο

 Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το αυτοάνοσο που έχει

Keywords
Τυχαία Θέματα