Πέτρος Κωστόπουλος: Ο μονάκριβος γιος του, Μάξιμος έγινε 16 -Οι τρυφερές ευχές και η throwback φωτογραφία!

Πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς ο μονάκριβος γιος του, Μάξιμος είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 16 του χρόνια!

Ο περήφανος μπαμπάς θέλησε να στείλει τις ευχές του στον γιο του και δημόσια, μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια throwback φωτογραφία με εκείνον και τον Μάξιμο, την οποία τράβηξαν πριν από δύο χρόνια στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

«Πριν

δύο χρόνια.,.15 πόντοι παραπάνω εσύ (προς το παρόν…) και μια αγάπη 10 χιλιόμετρα περισσότερη εγώ. Καλά 16», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Πέτρος Κωστόπουλος.

View this post on Instagram

A post shared by Petros Kostopoulos (@petroskostopoulos)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Τζένη Μπαλατσινού, την 26 ετών Αμαλία, την 24 ετών Αλεξάνδρα και τον 16 ετών Μάξιμο.

«Τα παιδιά μου κάνουν παρέα με συγκεκριμένες οικογένειες. Η κόρη μου τελείωσε το Μπέρκλει σε τρία χρόνια αντί για 4 γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για παραπάνω. Η κόρη μου άκουσε τον καθηγητή της να λέει για μένα τα καλύτερα και γύρισε ευτυχισμένη. Με το γιο μου κάνουμε γυμναστική, τρώμε και βλέπουμε ταινίες. Όπως κάθε γιος νομίζει ότι είμαι υπερήρωας. Η κακία δεν ακουμπάει τα παιδιά μας», είχε αναφέρει ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει να συμβιβάζεσαι στη σχέση σου;

Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί»

Ελένη Κοκκίδου: «Συγκινήθηκα με το τέλος της “Βουλίτσας”» – Η αποκάλυψη για τη σκηνή με το τραγούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα