Πέτρος Φιλιππίδης: Η αποστομωτική απάντηση στον Γιώργο Λέφα μέσα από τη φυλακή, μετά τις δηλώσεις του

Την δική του απάντηση στα λεγόμενα του Γιώργου Λέφα έδωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρόπουλου στο Πρω1νό. Αυτή είναι η πρώτη φορά, που ο γνωστός ηθοποιός «λύνει» τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή, όπου βρίσκεται από τον περασμένο Ιούλιο.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Λέφας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συμπεριφορά του. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν έπεσε από τα σύννεφα με τις καταγγελίες που είδαν το φως

της δημοσιότητας, ενώ εξομολογήθηκε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες του. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δε μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το ΜeToo. Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου λέγε, λέγε και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής.

Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;», ανέφερε ο Γιώργος Λέφας.

Το πρωί της Δευτέρας, το Πρωινό εξασφάλισε και παρουσίασε την απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του για πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας. Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Μπάρκουλη: Έξω φρενών με τη Δέσποινα Βανδή – «Χαλαρώστε και σταματήστε να τραμπουκίζετε τον γιο μου»

 Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός: «Έβαλε κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου, έβριζε και με απειλούσε»

 DWTS: Έκπληξη με την αποχώρηση! Έφυγε ένα από τα φαβορί

Keywords
Τυχαία Θέματα