Πέτρος Φιλιππίδης: Εγκατέλειψε την Αθήνα; Αυτή είναι η αλήθεια

Έντονη ήταν η φημολογία τις τελευταίες ημέρες που ήθελε τον Πέτρο Φιλιππίδη να έχει περάσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου εκτός Αθηνών και, μάλιστα, να έχει επισκεφτεί μαζί με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, το σπίτι τους στα Γιάννενα.

Παράλληλα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως το ζευγάρι σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα εκεί προκειμένου να ζήσει μια πιο ήρεμη καθημερινότητα σε σύγκριση με αυτή που έχει στην Αθήνα.

Η εκπομπή «Πρω1νό» έδωσε τέλος στις συγκεκριμένες

φήμες, με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο να δηλώνει πως τόσο άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και κάτοικοι του χωριού έξω από τα Γιάννενα διαψεύδουν πως βρίσκεται εκεί. Το σπίτι στο χωριό έχει να ανοιχτεί από το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί πως η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Πλησιάζει, μάλιστα, και η στιγμή που ο ηθοποιός θα απολογηθεί για τις κατηγορίες που του προσάπτουν, συνεπώς απαιτείται η παραμονή του στην Αθήνα.

Ακόμα, ο ίδιος είναι υποχρεωμένος δύο φορές τον μήνα να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Καλάβρια: Σοκ με τις νέες πληροφορίες για την άγρια επίθεση σκύλου στον ανιψιό της

 Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν»

 Γιώργος Καράβας για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Το bullying είναι σοβαρή λέξη, δεν τη χρησιμοποιούμε σαν καραμέλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα