Παύλος Γαλακτερός: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Η μπλε ομάδα έχασε και τις δύο ασυλίες αυτής της εβδομάδας στο Survivor κι έτσι τρεις παίκτες τέθηκαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους στις δύο ψηφοφορίες που έγιναν και ο Γιώργος Κόρομι που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Παύλο Γαλακτερό. 

Οι τρεις παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο μέσω ψηφοφορίας αποφάσισε ποιος δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Tελικά εκείνος που αποχώρησε ήταν ο Παύλος

Γαλακτερός…

Δείτε ΕΔΩ τη στιγμή της αποχώρησής του!

Εχθές (8/5), ωστόσο, ο Παύλος Γαλακτερός αποχαιρέτησε την μπλε ομάδα και τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα. Σήμερα (9/5), μάλιστα, επέστρεψε στα social media και έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος ανέβασε μία φωτογραφία με την μικρή του αδελφή, Σοφία, η οποία έχει και τα γενέθλιά της!

 «Η καλύτερη υποδοχή! Τέσσερις μήνες και 18 ώρες πτήσης μετά η ζωή μπαίνει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αισθάνομαι τυχερός κι ευλογημένος για όσα έζησα, έμαθα και ένιωσα. Για την αγάπη που πήρα από ανθρώπους που δεν γνώριζα και για την αγάπη που με περίμενε μόλις προσγειώθηκα. Και γι αυτή τη μικρή που θέλει συνέχεια από χθες να παίζουμε survivor. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη. Είναι ανεκτίμητα και συγκινητικά», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Δείτε τη:

View this post on Instagram

A post shared by Pavlos Galakteros (@los_galakteros)


Διαβάστε ακόμη:

«Εννοείται ότι ο Τριαντάφυλλος έφτιαξε τη Θεοδωρίδου – Η Νατάσα ήταν καμία…»

Μαρία Μενούνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μαμά της που έφυγε από τη ζωή

Σία Κοσιώνη: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο και τη μητέρα της

Keywords
Τυχαία Θέματα