Πάτρα: Τα τρία περιστατικά που κρύβονται πίσω από τους θανάτους των κοριτσιών

Η υπόθεση της Πάτρας έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των Αρχών που συνεχίζουν την έρευνα και εξετάζουν με απόλυτη προσοχή όλα τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια. Αναμφισβήτητα, το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί σχετικά με τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Οι δυο τους είχαν μια πολύ έντονη σχέση, με τους καυγάδες και τις κρίσεις να αποτελούν συχνό φαινόμενο. Μάλιστα, τόσο η 33χρονη όσο και ο 30χρονος φέρεται να είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής 10/4, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων

του Star παρουσίασε ένα ρεπορτάζ που ανέφερε πως κάθε φορά που υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και βρισκόντουσαν σε διάσταση ένα παιδί «χανόταν».

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαραντάκος ανέφερε πως η μικρή Μαλένα που νοσηλευόταν στο ογκολογικό νοσοκομείο «έφυγε» από τη ζωή, όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στη μητέρα της πως θα έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα δύο χρόνια για παρακολούθηση. Τότε, ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε ότι δεν μπορεί να μείνει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά θα την επισκέπτεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά στον θάνατο της Ίριδας συνέβη τρεις ημέρες αφότου ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φύγει από το σπίτι, καθώς είχε βρει την 33χρονη με άλλον άνδρα. Τέλος, η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας έγινε όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση ενώ εκείνη κατέληξε, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι θα φύγει οριστικά από το σπίτι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Φώτης Σεργουλόπουλος: Ατύχημα στα γυρίσματα του «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» για τον παρουσιαστή

 Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τη guest εμφάνισή της στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη»

 Γιώργος Καπουτζίδης: Σοβαρό ατύχημα για τον ηθοποιό – Μεταφέρθηκε στην Αθήνα για να χειρουργηθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα