Πάτρα: «Ο Μάνος είναι πολύ στενοχωρημένος που τον έδιωξαν από τη δουλειά του»

Ο Μοριακός Βιολόγος και Γενετιστής, Θεόδωρος Γιάνναρος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και εξέφρασε την άποψή του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Όσον αφορά στην 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Θεόδωρος Γιάνναρος υποστήριξε πως με τη συμπεριφορά της επιβεβαιώνει τη γνώμη που έχει σχηματίσει η κοινή γνώμη για εκείνη. Σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο ίδιος ανέφερε πως είναι πολύ στενοχωρημένος που έχει χάσει τη δουλειά του.

Μιλώντας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου είπε χαρακτηριστικά:

«Η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου τροφοδοτεί τη γνώμη του κόσμου ότι σε κάθε περίπτωση έχει σχέση με τους θανάτους των παιδιών της. Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν την έχει συνετίσει εφόσον είναι αθώα, να προσπαθήσει να αλλάξει αυτό το πρόσωπο που δείχνει προς τα έξω, της ψυχρής, της αδιάφορης, της εμμονικής… Κάνει τα πάντα ώστε να την κατηγορεί το κοινωνικό σύνολο, δεν δείχνει έναν άνθρωπο ένοχο αλλά έναν άνθρωπο αφελή και ίσως με κάποια ψυχολογικά προβλήματα».

Για τον Μάνο Δασκαλάκη και την επικοινωνία που είχαν αποκάλυψε: «Η φωνή του Μάνου Δασκαλάκη, όταν μιλάω μαζί του, πενθεί. Επιπλέον, είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος που τον έδιωξαν από τη δουλειά του. Δεν έκανε καμία νύξη για τη φυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αν θέλετε τη δική μου άποψη προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Θεόδωρος Γιάνναρος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου με κορόιδευαν για τον χορό και με έλεγαν μπαλαρίνο»

 Πρω1νό 11/5: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Survivor – spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα