Πάτρα: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας

Με την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα ασχολήθηκε σήμερα το πρωί (20/3) η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Μάλιστα, η εκπομπή έδειξε μια φωτογραφία-ντουκουμέντο, στην οποία φαίνονται οι μελανιές στο χέρι της Τζωρτζίνας, για τις οποίες έχει γίνει πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα. Η οικογένεια υποστηρίζει πως οι μελανιές αυτές έχουν προκληθεί από το αναπηρικό καροτσάκι που χρησιμοποιούσε το παιδί.

Στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος και ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης

Λέων, ο οποίος ανέφερε πως «όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να την εξετάσει άμεσα».

Στην εκπομπή μίλησε και ο ιατροδικαστής και της μικρής Τζωρτζίνας, κ. Μπουζιάνης, ο οποίος δήλωσε πως «τις επόμενες μέρες κατά τις εκτιμήσεις μας θα έχουν ολοκληρωθεί στο 100% οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Έχουν βρεθεί ουσίες αλλά αυτό πρέπει ακόμα να διευκρινιστεί γιατί το παιδί έπαιρνε φάρμακα. Αυτή τη στιγμή γίνεται συσχετισμός των ουσιών.

Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου, τις επόμενες μέρες θα έχουμε. Έχουμε ευρήματα αλλά πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι. Προς το παρόν δεν έχουμε ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο».

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: 

Πολύ δύσκολες ώρες για την Ελισάβετ Μουτάφη: Πέθανε ο πατέρας της

Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής αποκαλύπτει: «Έκανα ένα τελευταίο τσιγάρο και μπήκα στο νοσοκομείο, όλοι ρωτούσαν… που είναι ο ετοιμοθάνατος;»

Ελένη Μενεγάκη: Μας δείχνει τον χιονισμένο κήπο του σπιτιού της

Keywords
Τυχαία Θέματα