Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής εξομολογείται: «Τρία χρόνια έκανα ραντεβού στα κανάλια και με απέρριπταν»

Μπορεί η λέξη επιτυχία να είναι συνδεδεμένη με την μέχρι στιγμής επαγγελματική του πορεία παρόλα αυτά στην αρχή τον είχαν απορρίψει πολλάκις.

Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και τη Σόνια Καζόνι και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε: «Το World Party ήταν ένα κόνσεπτ που σκέφτηκα, το μοιράστηκα με τους φίλους μου και επί τρία χρόνια προσπαθούσα να το πουλήσω σε κάποιο μικρό κανάλι, αλλά έτρωγα συνεχώς πόρτα. Τρία χρόνια έκανα ραντεβού στα κανάλια και με απέρριπταν. Αλλά δεν το έβαζα κάτω. Άλλαζα κάποια πράγματα, μείωνα το κόστος, ξαναπήγαινα. Και τελικά κατάφερα να πείσω την ΕΡΤ3 να ξεκινήσουμε. Αφού, λοιπόν, κατάφερα να πετύχω το όνειρό μου, κι ενώ πετούσα στα σύννεφα, ύστερα από δύο μήνες σχεδόν έγινε κάτι εντελώς απρόβλεπτο… έπεσε μαύρο στο κρατικό κανάλι!» λέει στο People για το αναπάντεχο κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης και προσθέτει: «Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, σε κάθε μας πλάνο (προσωπικό ή επιχειρηματικό) είναι ότι το πλάνο θα αλλάξει από τα εξωγενή αναπάντεχα γεγονότα. Γι’ αυτό και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι ευέλικτος, να προσαρμόζεσαι γρήγορα και εύκολα στα νέα δεδομένα».

Πως αντιλήφθηκε όμως την επιτυχία που σημείωσε το World Party; «Ήμουν, θεωρώ, τυχερός σε ένα βαθμό, γιατί ενώ το World Party κέρδιζε την αγάπη του κόσμου, εγώ τον περισσότερο καιρό έλειπα σε ταξίδια ή, όταν ήμουν εδώ, βρισκόμουν κλεισμένος σε ένα γραφείο οργανώνοντας το επόμενο ταξίδι. Δεν σου λέω πως δεν το αντιλήφθηκα, αλλά ήμουν κάπως αποστασιοποιημένος. Σίγουρα, όμως, είναι πολύ όμορφο όταν σε πλησιάζει ο κόσμος και σου λέει “μπράβο, ρε Σάκη, ωραία δουλειά!”. Αυτό είναι κάτι που, όσα χρόνια και να περάσουν, θα με κάνει να χαμογελάω πάντα. Αρκεί βέβαια η ικανοποίηση που παίρνεις από αυτή την επαφή να μείνει στη χαρά της επιβράβευσης της δουλειάς σου και όχι στην ηδονή της διασημότητας… ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η λέξη», εξήγησε ο γνωστός παρουσιαστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα