Παντρεύεται η Βιβή Τσιάμη: «Η απώλεια των γονιών μας θα είναι το μεγαλύτερο κενό στον γάμο»

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η Βιβή Τσιάμη και ο Κώστας Παπακωνσταντίνου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Συγκεκριμένα, η πρώην Playmate και ο εκλεκτός της καρδιάς της θα παντρευτούν στις 22 Σεπτεμβρίου, στον ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλας.

Η ίδια μίλησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη

και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου, μίλησε για την απώλεια των γωνιών της, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να γίνει μαμά.

Όσα δήλωσε η Βιβή Τσιάμη στη συνέντευξή της

Έπεσε σαν βόμβα η είδηση του γάμου σου…

Γενικά ήθελα τα τελευταία χρόνια να κρατήσω την προσωπική µου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί ήδη έχω ζήσει την έκθεσή της χωρίς να είναι επιλογή µου. Από την άλλη, το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί, όταν είσαι στην επικαιρότητα, είναι λογική και η έκθεση. Βέβαια, αυτό συνέβαινε πολλά χρόνια πριν. Προσπαθούσα να προστατέψω όσο μπορούσα την προσωπική µου ζωή και είναι κάτι που θα ήθελε ο μέλλων σύζυγός µου.

Ο σύντροφός σου, ο Κωνσταντίνος, ήταν πρωταθλητής του kick boxing, είναι μικροβιολόγος και ασχολείται µε την εστίαση. Πώς γνωριστήκατε;

Είχαμε πάει βόλτα τα σκυλάκια µας και κάποια στιγμή συναντηθήκαμε. Μετά πάλι συναντηθήκαμε στη βόλτα. Μέναμε κοντά, οπότε συναντιόμασταν. Κάποια στιγμή µε προσέγγισε για να βγούμε ραντεβού. Βγήκαμε και είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή. Δεν πίστευα ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στον κόσμο.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα