Πάνος Ζάρλας: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των συμπαικτών του από το Power of Love

Συγκλονισμένοι είναι η οικογένεια, οι φίλοι του, αλλά και ο κόσμος που γνώριζε τον Πάνο Ζάρλα μέσα από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Power Of Love. Ο άτυχος 28χρονος με το καθαρό βλέμμα και το ειλικρινές χαμόγελο έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο τα ξεμερώματα της Παρασκευής (31/05). Ο νικητής του Power

Of Love ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο στη Λεοφώρο Συγγρου, στο ύψος Ωνασείου και ο θάνατος του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν ακαριαίος.

Όλοι οι συμπαίκτες του από το Power of Love έκαναν αναρτήσεις στο Instagram, όπου έγραψαν συγκινητικά λόγια για το φιλαράκι τους.

Η πρώην συμπαίκτριά του στο Power of Love, Τζούλια Καραγιάννη, τον αποχαιρέτησε μέσω Instagram ανατώντας ένα τρυφερό διάλογο που είχαν στα social media και γράφοντας: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου. Εύχομαι να αναπαυθείς εν ειρήνη. Αυτό θα κρατήσω από σένα και το χαμόγελό σου για πάντα στην καρδιά μου. Να προσέχεις από εκεί ψηλά» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Καραγιάννη.

Ο Δώρος Παναγίδης τον αποχαιρέτησε μέσω Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έφυγες, μας κάνουν πλάκα. Δε γίνεται να έφυγες τόσο νωρίς. Να σε προσέχουν οι άγγελοι φίλε μου».

«Πάνο… όπως τότε… θυμάσαι;;; Έτσι σε αγκαλιάζω και σήμερα, σφιχτά, πραγματικά. Δεν θα σου πω «αντίο». Θα σου πω μόνο καλό παράδεισο… Και να θυμάσαι Πάνο… εμείς οι δύο κάποτε θα χορέψουμε ξανά», έγραψε η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πάνο…όπως τότε…θυμάσαι;;; Έτσι σε αγκαλιάζω και σήμερα.. σφιχτά, πραγματικά. Δεν θα σου πω «αντίο». Θα σου πω μόνο καλό παράδεισο Και να θυμάσαι Πάνο…εμείς οι δύο κάποτε θα χορέψουμε ξανά

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Xrisantidou (@athina_xrisantidou) στις 31 Μάι, 2019 στις 4:35 πμ PDT

«Η ψυχή μου πόνεσε μαθαίνοντας το… Μισώ την άσφαλτο γιατί εκεί χάνονται τα καλύτερα παιδιά… Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα σου Πανό μου… Θα μείνεις στη μνήμη μας με το χαμόγελο σου… Αντίο… #rip Να φοράτε κράνος παιδιά… Μην το παραλείπετε…», έγραψε η Κυριακή Τσανικίδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ψυχή μου πόνεσε μαθαίνοντας το… Μισώ την άσφαλτο γιατί εκεί χάνονται τα καλύτερα παιδιά…Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα σου Πανό μου… Θα μείνεις στη μνήμη μας με το χαμόγελο σου… Αντίο… #rip Να φοράτε κράνος παιδιά… Μην το παραλείπετε…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυριακή Τσανικίδη (@kiriaki_tsanikidi) στις 31 Μάι, 2019 στις 1:58 πμ PDT

«Όχι έτσι ρε Πανούλη… Να σαι καλά εκεί που είσαι και εμείς έχουμε να θυμόμαστε μόνο τις όμορφες στιγμές», έγραψε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

«Διάλεξα την πιο ωραία σου φωτογραφία,αυτήν που σαν caption έγραφες «Ήταν ωραία τα μάτια σου αλλά δεν ήξερες που να κοιτάξεις» δεν κοίταξες όμως κι εσύ το δρόμο Πάνο και φτάσαμε να ξυπνάμε σήμερα στα γενέθλιά σου από παγωμένα τηλέφωνα δημοσιογράφων. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να βρεθούμε τελευταία να λύσουμε ότι «μεγάλο» και «σοβαρό» μας χώριζε. Όταν ξαναβρεθούμε εκεί στον παράδεισο που πήγες, ανυπομονώ να ξαναπερπατήσουμε όπως τότε διπλά δίπλα ξένοιαστοι να αγκαλιαστούν οι ψυχές μας. Σε φιλώ και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά κούκλε», έγραψε ο Ισαάκ Σεμερτζίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Διάλεξα την πιο ωραία σου φωτογραφία,αυτήν που σαν caption έγραφες « Ήταν ωραία τα μάτια σου αλλά δεν ήξερες που να κοιτάξεις» δεν κοίταξες όμως και συ το δρόμο Πάνο και φτάσαμε να ξυπνάμε σήμερα στα γενέθλιά σου απο παγωμένα τηλέφωνα δημοσιογράφων.Δυστυχώς δεν προλάβαμε να βρεθούμε τελευταία να λύσουμε ότι «μεγάλο» και «σοβαρό» μας χώριζε.Όταν ξαναβρεθούμε εκεί στον παράδεισο που πήγες,ανυπομωνώ να ξαναπερπατήσουμε όπως τότε διπλα δίπλα ξένοιαστοι να αγκαλιαστούν οι ψυχές μας.Σε φιλώ και να μας προσέχεις από κεί ψηλά κούκλε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I S Λ Λ C (@i__s__a__a__k) στις 31 Μάι, 2019 στις 1:53 πμ PDT

“Δεν θα πω καλό παράδεισο στον νικητή του Power of love 1. Θα πω καλό παράδεισο στον ζάρλα. Στον φίλο που απέκτησα μέσα από κάποιες καταστάσεις που μας έφεραν κοντά οι παρέες που κάναμε μέσα στο σπίτι, οι βόλτες έξω , οι ταινίες τα βράδια στο σαλόνι. Στο χαμογελαστό πάντα αυτό παιδί που πάντα φαινόταν στο πρόσωπο του πως νιώθει.
Θα μας λείψεις”, έγραψε ο Αλέξανδρος Νατσάκος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν θα πω καλό παράδεισο στον νικητή του Power of love 1. Θα πω καλό παράδεισο στον ζάρλα. Στον φίλο που απέκτησα μέσα από κάποιες καταστάσεις που μας έφεραν κοντά οι παρέες που κάναμε μέσα στο σπίτι, οι βόλτες έξω , οι ταινίες τα βράδια στο σαλόνι. Στο χαμογελαστό πάντα αυτό παιδί που πάντα φαινόταν στο πρόσωπο του πως νιώθει. Θα μας λείψεις.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Natsakos (@natsakos.a) στις 31 Μάι, 2019 στις 12:20 πμ PDT

“Πανούλη μου καρδιά μου …πες μου ότι μου κάνουν πλάκα ..δεν μπορώ να το πιστέψω δεν γίνεται ..πονάει πολύ….έφυγες νωρίς για τη γη των αγγέλων ψυχή μου ..θα σε θυμάμαι πάντα με αυτό το χαμόγελο και αυτή την τρέλα …Καλό παράδεισο αγάπη μου να μας προσέχεις από εκεί ψηλά ..δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μου ΣΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ !!!”, με αυτά τα λόγια και μια κοινή τους φωτογραφία τον αποχαιρέτησε η Μαρίνα Βεαζογλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πανούλη μου καρδιά μου …πες μου ότι μου κάνουν πλάκα ..δεν μπορώ να το πιστέψω δεν γίνεται ..πονάει πολύ….έφυγες νωρίς για τη γη των αγγέλων ψυχή μου ..θα σε θυμάμαι πάντα με αυτό το χαμόγελο και αυτή την τρέλα …Καλό παράδεισο αγάπη μου να μας προσέχεις από εκεί ψηλά ..δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μου ΣΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍᴀʀɪɴᴀ ᴠᴇᴀᴢᴏɢʟᴏᴜ ᴏғғɪᴄɪᴀʟ (@marina_veazoglou) στις 30 Μάι, 2019 στις 11:50 μμ PDT

“Δεν είναι δυνατόν να είναι αλήθεια ότι έφυγες!Εχουμε πράγματα να κάνουμε..Είχαμε τόσα όνειρα να πραγματοποιήσουμε οι δυο μας..!!Ειχαμε πει ότι θα βοηθάει ο ένας τον άλλον στα δύσκολα !!Περνάω πάρα πολύ δύσκολα τώρα κ δεν είσαι εδώ!! Αγορακι μου καλό παράδεισο να έχεις θα μείνεις αξέχαστος στις μνήμες όλων γιατί είχες έναν μοναδικό τρόπο να αντιμετωπίζεις τα δύσκολα !!Ησουν πραγματικός μαχητής ..ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!
Θα είσαι πάντα μέσα μου!!ΣΑΓΑΠΑΩ”, έγραψε με συγκίνηση ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν είναι δυνατόν να είναι αλήθεια ότι έφυγες!Εχουμε πράγματα να κάνουμε..Είχαμε τόσα όνειρα να πραγματοποιήσουμε οι δυο μας..!!Ειχαμε πει ότι θα βοηθάει ο ένας τον άλλον στα δύσκολα !!Περνάω πάρα πολύ δύσκολα τώρα κ δεν είσαι εδώ!! Αγορακι μου καλό παράδεισο να έχεις θα μείνεις αξέχαστος στις μνήμες όλων γιατί είχες έναν μοναδικό τρόπο να αντιμετωπίζεις τα δύσκολα !!Ησουν πραγματικός μαχητής ..ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!! Θα είσαι πάντα μέσα μου!!ΣΑΓΑΠΑΩ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Theofilos (@pan_theon_official) στις 31 Μάι, 2019 στις 1:52 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Το Power of Love αποχαιρετά τον Πάνο Ζάρλα-Η συγκινητική έναρξη στο σημερινό επεισόδιο

Δείτε την τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξη του Πάνου Ζάρλα

Πάνος Ζάρλας: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Keywords
Τυχαία Θέματα