Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη του στο «The Voice» με τη 16χρονη Μαρία

Η Μαρία Σακελλάρη είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του «The Voice»! Η 16χρονη κατάφερε να κάνει πραγματικότητα την πιο βαθιά επιθυμία της και να αναδειχθεί η καλύτερη φωνή της Ελλάδος.

Η ίδια άνηκε στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκης, ο οποίος είναι κατενθουσιασμένος με τη νίκη του αλλά και πολύ υπερήφανος για τη Μαρία Σακελλάρη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής την πίστεψε από την αρχή κι εκείνη τον δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του «The Voice», ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του αγκαλιά με τη μεγάλη νικήτρια,

που εντυπωσίασε τους πάντες με τη φωνή της.

Ο τραγουδιστής έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο για το όνειρο της Μαρίας Σακελλάρη στα 9 χρόνια της και πώς αυτό έγινε πράξη επτά χρόνια μετά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis)

«Πριν από 7 χρόνια ένα κορίτσι 9 ετών έκανε μια ευχή βλέποντας το #TheVoiceGr να μπει στην ομάδα μου. Χτες η ευχή αυτού του κοριτσιού ξεπέρασε το όνειρο και σε συνδυασμό με την αλήθεια της την οδήγησε να νικήσει τον τίτλο της φωνής της Ελλάδας

Οι τίτλοι όμως είναι για τα εξώφυλλα. Η ουσία βρίσκεται μέσα στο βιβλίο και η Μαρία μόλις ξεκίνησε να το γράφει. Μείνετε συντονισμένοι έρχονται ουσιαστικά πράγματα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Λουίζα Βούρου: Η αινιγματική ανάρτηση μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της

 Θλίψη: Πέθανε 27χρονος Έλληνας ράπερ

 Αποκάλυψη από τον Κώστα Παπαδόπουλο: «Εγώ έχω δει μέχρι και χειροδικία πάνω στον Μάριο»

Keywords
Τυχαία Θέματα