Παναγιώτα Βλαντή: Ξεκαθαρίζει αν επιστρέφουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» στο Mega

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» να επιστρέφουν στο Mega με νέο κύκλο. Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη και έβαλε τέλος στο σενάριο αυτό.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί, στον σύζυγό της αλλά και στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

«Είμαστε δύο χρόνια παντρεμένοι, όμως δεν έχω καταλάβει τον έγγαμο

βίο. Δεν νιώθω παντρεμένη, νιώθω ερωτευμένη. Δεν νιώθω ότι έχω έναν ζυγό στο κεφάλι μου, το αντίθετο», είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή για τον σύζυγό της και προσθέτει: «Θέλει δουλειά η σχέση. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις πράγματα στον άλλο, να τον διεκδικείς και κυρίως να τον σέβεσαι να τον στηρίζεις».

Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα αποκαλύπτει: «Θεατρικά μπορώ να πω από τώρα ότι θα είμαι για δεύτερη σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με το έργο “Πλατόνοφ” του Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία του Άντολφ Σαπίρο. Πραγματικά ανυπομονώ».

Και συνεχίζει: «Πάντα ο κόσμος είχε ανάγκη τις τέχνες στη ζωή του. Στο χέρι των δημιουργών είναι να προσελκύσουμε τον κόσμο. Εμείς οι ίδιοι φέρνουμε τον κόσμο στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Όταν σέβεσαι αυτό που κάνεις, πιστεύω ότι θα υπάρχει προσέλευση».

Όσο για τις φήμες που θέλουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» να επιστρέφουν στο Mega, η Παναγιώτα Βλαντή ξεκαθαρίζει: «Αν θα κάνουμε κάτι (τηλεοπτικά), αυτό θα είναι κάτι καινούργιο. Δεν θα κάνουμε τα Μαύρα Μεσάνυχτα, γιατί τα πράγματα είναι ωραία όταν είναι στο peak τους. Κάποια στιγμή όντως συζητήθηκε αλλά τελικά καταλήξαμε πως δεν μπορεί να γίνει. Ίσως κάνουμε κάτι καινούργιο. Είναι πολύ καλά τα remake αλλά το συγκεκριμένο πρέπει να μείνει εκεί που το αφήσαμε».

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Βίσση: Δεύτερη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μετά το sold out σε χρόνο – ρεκόρ

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Είναι αναγκαστικά πια σημείο αναφοράς για μένα»

Χάρης Ρώμας: «Θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά προτού εκδηλώσουν τα κόμπλεξ και τις παθογένειές τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα