Παίκτρια του My Style Rocks καταδικάζει τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας που δείχνει την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ιωάννα Τούνη να ποζάρει στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο.

Μετά την ανάρτηση της, δέχτηκε δεκάδες αρνητικά σχόλια και η ίδια θέλησε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Το συγκεκριμένο μέρος, πλέον είναι ένα από τα βασικά που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί σε ταξίδι στο Βερολίνο… Ως «τουριστικό αξιοθέατο» λοιπόν, όλοι όσοι το επισκέπτονται βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες/βίντεο. Προς όλους όσους προσβλήθηκαν με την δική μου, μπορείτε να μην με ακολουθείτε πλέον ή αν σας προσβάλλω τόσο, ακόμη και να με μπλοκάρετε ! Ωστόσο, ακριβώς επειδή τυχαίνει να γνωρίζω ιστορία… Και ο λευκός πύργος στην Θεσσαλονίκη επι Τουρκοκρατίας ήταν φυλακές & λεγόταν «Κόκκινος Πύργος». Όνομα που πήρε από τους Έλληνες που βασανίστηκαν και πέθαναν εκεί. Δεν νομίζω να προβληματίζουν κανέναν οι άπειρες χαμογελαστές φωτογραφίες από τουρίστες( και μη) εκεί! Γενικά No drama please! Δεν προσπαθώ να περάσω κανένα μήνυμα ασέβειας ή βεβήλωσης! Αυτάααα! Φιλιά πολλά».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις 9 Δεκ, 2018 στις 5:10 πμ PST

Το γεγονός σχολιάστηκε έντονα από τα ΜΜΕ και τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Το πρωί της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου, η εκπομπή του Alpha, Happy Day, προέβαλε τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου η οποία ανέφερε: «Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανε η Ιωάννα γιατί είναι ένα μνημείο και οι άνθρωποι το έχουν συνδέσει με άλλα γεγονότα! Δε θα το έκανα στη θέση της. Ήταν λάθος της. Θα το επισκεπτόμουν αλλά ουδέποτε θα έβγαζα φωτογραφία της»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Δείτε ακόμη: Η δημόσια τοποθέτηση του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τον βιασμό του 19χρονου Αλβανού

Keywords
Τυχαία Θέματα