Όλες οι λεπτομέρειες για το σημερινό χτένισμα της Φαίης από τον hairstylist της Δημήτρη Στράτο

Σήμερα για ακόμα μία φορά η Φαίη μας ήταν καλλονή! Συνδύασε το γκρι φόρεμά της με υπέροχο γαλάζιο μολύβι στα μάτια και ο Δημήτρης Στράτος έπιασε τα μαλλιά της σε ένα κομψό ponytail ή μάλλον… σε δύο κομψά ponytail!

Όπως βλέπεις, η Φαίη σήμερα είχε διπλή αλογοουρά και προλάβαμε τον super talented Δημήτρη Στράτο στο καμαρίνι της για να μας πει δύο λόγια για αυτό το super fresh

χτένισμα! «Το σημερινό χτένισμα της Φαίης είναι πανεύκολο και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται διπλάσια σε μήκος. Είναι ένα τρικ που έχουμε δει πολλές φορές μάλιστα στις πασαρέλες» μας είπε και θυμηθήκαμε πως το είδαμε και στο show του Rick Owens. «Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ψεκάσεις τις ρίζες με λίγο ξηρό σαμπουάν για όγκο και να φροντίσεις να κρύψεις τα λαστιχάκια κάτω από μια τούφα. Αυτό είναι όλο. Εμείς αφήσαμε και μερικές ελεύθερες τούφες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού της Φαίης για πιο ατημέλητο αποτέλεσμα. Αλήθεια, αυτό είναι όλο» συμπλήρωσε πριν να μας αφήσει για να ξεκινήσει το ΣΚ του. Εμείς τον ευχαριστήσαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα! Ανυπομονούμε να δούμε ποια τάση θα φορέσει πάλη η Φαίη μας!

Διάβασε ακόμα:

Όχι, αυτό δεν είναι πούδρα, είναι ξηρό σαμπουάν και σου λέμε πώς να το φτιάξεις πανεύκολα!

Αυτό είναι το κόκκινο κραγιόν που φοράει συνέχεια η Jessica Chastain

Gorgeous! Το νέο it ξανθό χρώμα είναι το Vanilla Milkshake

Keywords
Τυχαία Θέματα