Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα effortless makeup look στην παραλία!

Αν και πολλοί πιστεύουν πως μακιγιάζ και παραλία δύσκολα μπορούν να συνδυαστούν, στην πραγματικότητα το μακιγιάζ παραλίας είναι μια συνήθεια που όλο και περισσότερες γυναίκες υιοθετούν.

No-makeup makeup, nude makeup – οι τάσεις επικεντρώνονται σε διακριτικά looks που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά και καλύπτουν μικροατέλειες χωρίς υπερβολές.

Η παραλία βέβαια συνοδεύεται από καυτό ήλιο, ζέστη, αέρα και υγρασία, γι’ αυτό καλό θα ήταν να επενδύσεις σε προϊόντα με SPF και ενυδατικά συστατικά που προστατεύουν την επιδερμίδα και τη διατηρούν

δροσερή.

Ελαφριά βάση

Προτίμησε να αποφύγεις τα καλυπτικά προϊόντα με βαριά υφή και επίλεξε την ελαφριά BB cream #dailymust της DUST+CREAM και το concealer Wake Up & Conceal Up ώστε να δώσεις στο πρόσωπό σου ομοιόμορφη και φρέσκια όψη.

Ζουμερά χείλη

Ξέχνα τα έντονα κραγιόν και τα lip gloss! Το μόνο που χρειάζεσαι στην παραλία είναι ένα ενυδατικό Lip Balm με SPF15 που θα προστατεύσει τα χείλη σου από την ηλιακή ακτινοβολία, διατηρώντας τα ζουμερά όλη μέρα.

Σταθερά φρύδια

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις μετά από μια απολαυστική βουτιά στη θάλασσα είναι να δεις τα φρύδια σου μουντζουρωμένα και το πρόσωπό σου γεμάτο σημάδια. Γι’ αυτό προτίμησε μια σταθερή brow pomade με ανθεκτικότητα στην υγρασία και μακρά διάρκεια ώστε να δώσεις σχήμα και ένταση στα φρύδια χωρίς να ανησυχείς για δυσάρεστα ατυχήματα.

Αδιάβροχο eye look

Το μυστικό για να αποφύγεις το panda look στην παραλία είναι μια αδιάβροχη mascara όπως η Velvet Look Mascara της DUST+CREAM που θα δώσει στις βλεφαρίδες μήκος και ένταση χωρίς τα μαύρα σημάδια που καταστρέφουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Σταθερό φινίρισμα

Το τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό βήμα για το πιο iconic beach look είναι ένα fixing spray Fix & Stay που θα «κλειδώσει» το makeup και θα το διατηρήσει αναλλοίωτο όσο εσύ απολαμβάνεις
τον ήλιο και χαλαρώνεις δίπλα στη θάλασσα.

Αντηλιακή προστασία – πάντα και παντού!

Όποιο κι αν είναι το μακιγιάζ που θα επιλέξεις να κάνεις στην παραλία, το μόνο προϊόν που θα πρέπει να βρίσκεται οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου είναι το αντηλιακό . Φρόντισε να προμηθευτείς αντηλιακά με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 30. Εφάρμοσε το αντηλιακό σου πριν από το μακιγιάζ (ακόμα κι αν χρησιμοποιήσεις προϊόντα με SPF) και ανανέωσε το κάθε 90-120 λεπτά για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Βρες όλα τα απαραίτητα makeup goodies στην DUST+CREAM και δημιούργησε διακριτικά και ανθεκτικά makeup looks που θα απογειώσουν κάθε εμφάνιση στην παραλία, από τον πρωινό καφέ μέχρι το βραδινό κοκτέιλ!

#dustandcream #beautyismyplayground

(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο www.dustandcream.gr ή στο 2310 689499)

Μια ματιά ακόμα παρακάτω:

Greek beauty: Τα συστατικά της ελληνικής γης κυριαρχούν στα προϊόντα ομορφιάς 

Keywords
Τυχαία Θέματα