Οι νέες εσάνς μυρίζουν Άνοιξη κι εσείς πρέπει να τις αποκτήσετε asap

Μύρισε άνοιξη, οι αμυγδαλιές άνθισαν κι εσείς αφήσατε τα παλτό, τα γάντια και τα κασκόλ στην άκρη, μέχρι νεοτέρας.

Τα perfume brands και οι μεγάλοι Οίκοι δημιούργησαν τα νέα αρώματα και σας προετοιμάζουν για την άνοιξη που είναι πλέον πολύ κοντά. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε την εσάνς που σας χαρακτηρίζει. Αισθησιακή, ρομαντική ή πιο έντονη δεν έχει σημασία. Αυτό που προέχει είναι να αλλάξετε διάθεση.

Ας δούμε τις τρεις ωραιότερες λοιπόν:

Cacharel Yes I am Pink

First: Ακόμη πιο λουλουδάτο και φωτεινό. Διατηρεί την πικάντικη, κρεμώδη υπογραφή του αρχικού αρώματος, καθώς και τη λουλουδάτη καρδιά που αποτελείται από άνθη λευκού γιασεμιού Sambac και από τη συμφωνία άνθους πιπερόριζας. Η νέα εσάνς συνδυάζει επίσης μια νέα και απαλή πνοή πετάλων άνθους πορτοκαλιάς, καθώς και με μια ζωηρή και αισθησιακή ξυλώδη πτυχή Ambrox. Είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες που τολμούν να πουν “Yes, I Am!”

Tiffany & Co Eau de Parfum Intense: Η νέα δημιουργία του οίκου αντανακλά σε αφθονία το άνθος της ίριδας, μαζί με νότες από λαμπερό κεχριμπάρι και γλυκιά βανίλια. Η εσάνς είναι εμπνευσμένη από αισιοδοξία, δύναμη και χαρά, αξίες που χαρακτηρίζουν απόλυτα τον οίκο Tiffany. Άλλωστε για τον οίκο Tiffany, το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη. Το πολυτελές γυάλινο μπουκάλι του
αρώματος, είναι εμπνευσμένο από τις πιο χαρακτηριστικές κοπές διαμαντιών του οίκου.

Miu Miu Fleur d’ Argent: Είναι το τελευταίο πνευματικό δημιούργημα της Miuccia Prada και του διάσημου αρωματοποιού Daniel Andrie. Η αισθησιακή εκλεπτυσμένη τουμπερόζα είναι ένα πιο έντονο και σαφώς πιο ώριμο λευκό άνθος. Η ισορροπημένη σύνθεση Musk Accord και Akigalawood, του χαρακτηριστικού συστατικού για τον οίκο Miu Miu, προσδίδει μια πλούσια, πρώιμη σφαιρικότητα. Το νέο Miu Miu Fleur D’Argent συνωμοτεί σιωπηλά. Είναι σαν να φοράτε ένα σακάκι πάνω από ένα εκθαμβωτικό φόρεμα Η υπέροχη εσάνς εισβάλλει στο χώρο με τον πιο κομψό τρόπο και στη συνέχεια εξαπλώνεται αισθησιακά.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 3 fun make up looks που πρέπει να υιοθετήσετε την εβδομάδα που έρχεται

Το μυστικό της Kate Middleton για λάμψη και τέλεια επιδερμίδα κρύβεται σε μία μικρή μαύρη συσκευασία

Keywords
Τυχαία Θέματα